Tendințe digitale actuale în 2022 și creșterea comerțului electronic

Tendințe digitale actuale în 2022 și creșterea comerțului electronic

Ce spun statisticile?

Mediul de comerț electronic a reprezentat 8,6% din totalul vânzărilor cu amănuntul în 2021, în creștere de la 7,6% în 2020 (Sursa: Internet Retailer). Această cifră va crește chiar de 3 până la 4 ori mai vechi în anul următor. În orice sondaj, 6 din 10 persoane spun că au făcut o achiziție prin intermediul telefonului mobil. Nu doar grupurile de vârstă obișnuite cu care mediul este renumit, ci și cei peste 55 de ani au început să răspundă bine tendinței și a existat o creștere semnificativă a ratei de cumpărare și nu doar vizitarea aplicațiilor.

Tendințe digitale actuale în 2021 și creșterea comerțului electronic

Tendinte-digitale-actuale-in-2021-si-cresterea-comertului-electronic-realizare-site-web-promovare-mici-afaceri
Tendinte-digitale-actuale-in-2021-si-cresterea-comertului-electronic-realizare-site-web-promovare-mici-afaceri

Cerere pentru dezvoltatori buni de aplicații

Adevărata provocare pentru orice proprietar de afacere de comerț electronic vine atunci când încearcă să găsească cel mai bun dezvoltator de eCommerce web sau dezvoltatorul de aplicații eCommerce Mobile care să-l satisfacă cu tot ceea ce dorește la un preț rezonabil. Am citit recent despre un exemplu ideal dezvoltator de aplicații pentru comerțul mobil: MobeCommerce. Și mai sunt încă o duzină pe care le pot lista drept „bune”.

O aplicație perfectă de comerț mobil este cea care atinge toate așteptările clientului din interfața utilizatorului și încearcă în toate modurile să-l ajute pe client să îmbunătățească calitatea aplicației prin adăugarea de noi funcții.

Potrivit pentru orice afacere

Mulți dintre jucătorii seniori din mediul de afaceri de pe piață se află încă în mitul potrivit căruia aplicația de e-commerce mobilă nu este o necesitate pentru ei și că se poate descurca fără ea. Vă spun, urmăresc această arenă de mult timp și am auzit și citit peste 100 de povești de succes care și-au reinventat marca cu performanțe slabe cu ajutorul unei aplicații de e-commerce mobil. Dispozitivul mobil este mai mult un gadget personal pentru consumator decât un computer. Utilizatorul online tipic a început să aibă încredere că poate face cu îndrăzneală orice achiziție printr-un clic pe dispozitivul său mobil, fără să se îngrijoreze.

Susținerea activității site-ului web

Dezvoltarea prin intermediul aplicației de e-commerce mobil nu înseamnă că trebuie să îți dai site-ul web obișnuit de la sine. Creați un nou plan în care site-ul dvs. web ar putea păstra încă o anumită cifră de vânzări prin el însuși și metode prin care acesta ar aduce clienții dvs. la aplicația dvs. de comerț mobil și viceversa. La fel cum intenționați cu idei pentru a vă menține aplicația mobilă de e-commerce atrăgătoare și ocupată, elaborați astfel de idei și pentru site-ul dvs. web. Vedeți în ce moduri aplicația dvs. de comerț mobil ar putea îmbunătăți rata de vizite pentru site-ul dvs. Nu uitați, comerțul electronic se bazează, de asemenea, în mod semnificativ pe platforma convențională a site-ului web de comerț electronic.

Viitorul comerțului electronic

Datorită glamourului și ușurinței pe care o reține, vor apărea mai mulți jucători noi și competiția ta se va înrăutăți. Oricât de mult investiți în structura dvs. tehnică pentru a îmbunătăți experiența, un tip pitic va depăși doar cu „ideea” sa. Așadar, pregătește-ți mintea să gândească complet din cutie și creează strategii previzive pentru a te menține mereu înaintea celorlalți.

Realizează un site de prezentare si promovare a afacerii tale cu Echipa UTOPIAN

Ce are nevoie firma ta  CU ADEVARAT!

Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare !

Stim cine esti- Esti un om ocupat din alt domeniu (nu esti cu calculatoarele) si vrei ca sa ai mai multi clienti. Ca să ai mai multi clienti,te-ai gandit EXTREM DE BINE că ai ajuns aici și că analizezi optiunea …

O sa iti spun imediat DE CE ARE NEVOIE FIRMA TA CU ADEVARAT!

 • Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare facut pe 200 de lei. ……Pentru ca Google il va lasa pe pagina 200..Si nimeni nu se uita pe pagina 2 a Google, d-apoi pe pagina 200…Cati bani dai, atat face! Dar nu te speria, nu trebuie sa dai sume mari de bani ca sa ai un site bun, ci trebuie sa fii informat!
  • Sa stii ca …
   • Un realizator de site-uri serios iti va face un site web placut de Google, nu doar iti va face un site ca sa iti ia banii!
   • Daca nu te intereseaza decat a avea un site web, si vrei sa fie cat mai ieftin, am pregatit pentru tine un intreg curs in care iti explic, pas cu pas, si GRATUIT, cum sa iti faci un site web! APASA AICI!
   • La firmele mari, un site web se duce la un Specialist SEO. Acest specialist trebuie ca sa muncească ca să îți ducă site-ul pe prima pagină , să indrepte problemele tehnice si non-tehnice descoperite care fac ca Google sa nu placa site-ul tău, si multe altele. Acest proces face diferenta dintre un site pe 200 de euro facut de un „baiat pe IT” și succesul pe care îl ai atunci cand esti dispus sa lucrezi lunar cu un specialist SEO!
   • Daca esti interesat doar sa iti fac un site web, la preturi cat mai mici, te pot ajuta, dar voi fi sincer cu tine si iti voi spune daca are nevoie de munca regulat sau nu. Depinde de domeniul unde activezi si de ceea ce doresti ca acest site sa iti producă!
   • De asemenea, daca doresti să mă ocup de un site web pe care l-a facut cineva, si vezi ca nu produce rezultate, atunci voi remedia acel website si in procesul de creatie website probabil va arata la fel, dar va fi schimbat acolo unde un ochi normal nu vede ( etichete, titluri de SERP, meta-descrieri, si multe alte elemente). De asta, procesul acesta de optimizare SEO este mai important decat cel de realizare a website-ului, căci creația lui e un sprint, iar SEO este o muncă complexă pe termen lung!

De ce imi pasa mie ca site-ul este pe pagina 200?

Oamenii cauta pe Google ,vad primul rezultat, se intorc pe Google pentru cel de-al doilea rezultat daca nu au gasit ceea ce caută, si  apoi schimbă cautarea!

Dacă website-ul tau a fost realizat ca sa iti ia cineva banii, atunci nu va fii pe primul loc sau pe al doilea… Si nu va fi accesat.Si asa vei ajunge  ca sa crezi ca e inutil, ca e o prostie ce a irosit banii tai munciti cu greu si ca tot mai bine e sa faci altceva…

De ce sa dau bani luna de luna daca site-ul este gata?

Inteleg de ce intrebi asta…

De asemenea, această intrebare, la fel ca cea legata de – Cat costa un site web? este cea mai intalnită discutie cu potentiali clienti(adica cu cei interesati de crearea unui site web dar indecisi)

Cel mai simplu raspuns este cel mai de sus… Site-ul tau este facut de cineva pe care nu stii sa il verifici, si nu stii daca a dat buleala sau nu. Cand renovezi, de exemplu,  te gandesti să verifici munca meseriasului, dar cum te asiguri de faptul ca siteul tau iti va produce ceva?

Majoritatea celor ce au fost interesati de realizarea unui website au dat de un Dorel, a facut ceva, le-a luat banii, si de atunci  acesti clienti spun ca nu mai vor website… Dar cei curajosi ce inteleg ca acest proces de realizare a unui website iubit de Google ce ajunge pe primul loc si pe care intra toti cei interesati este  un proces de lungă durată, cu o mică plată lunară.

Ș așa ajung la rezultate nesperate, ajung la a scapa de sef si de a avea propriul job, de a lucra online de oriunde din lume, fie de la tara sau din Tenerife, automatizand lucrurile si bucurandu-se de viata!

Dacă intelegi unde ai putea sa ajungi, intelegi si de ce trebuie sa ai un partener de cursa lunga, care sa fie sincer cu tine in acest proces de optimizare/ creatie a unui website  ca sa poată să ajungă pe primul loc.

 

Descopera-ne munca

Portofoliul echipei UTOPIAN

Ai aici doar câteva din proiectele de care ne-am ocupat de-a lungul timpului, de la site-uri de biserici (precum BisericaCuCeas.ro  ), la site-uri de cabinete medicale sau de firme de turism in Delta Dunării precum Excursii-In-Delta-Dunarii.ro

Excursii in Delta Dunarii realizare de site web creare de site web

Cu ce servicii te putem ajuta?

"Meniul nostru pentru tine!"

 • Creare| Realizare de site web
  ----- > Ai nevoie de un site web. Suntem aici pentru tine. Vezi cât costă un site web aici!
 • Realizare Magazin Online
  ----- > Poți vinde liniștit de oriunde vrei de pe site-ul tău. Aceasta este puterea unui site web / magazin web!
 • Optimizare site să ajungi primul pe domeniul tău!
  ----- > Dacă nu ești primul pe Google, degeaba! Oamenii nu ajung pe pagina a doua a Google decât dacă sunt foarte disperați, de aceea este crucial să fii primul pe site. Noi vom lucra lunar ca să ajungi primul din domeniul tău!
realizare site web creare site prezentare

Cere o Oferta de pret

emisă gratuit!

Folosind pagina de contact, putem să incepem să vorbim despre ceea ce te interesează.

De ce noi?

Noi ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă un site web- De la cum să facem să fie rapid la cum să ajungă in fața potențialilor clienți interesați și a competiției.

×