CREATIE DE SITE-URI WEB

 • Cercetare si analiză
 • Strategie si pozitionare
 • Comunicare de brand
 • Arhitectura de brand
 • Nume de brand
 • Logo pentru afacere
 • Identitate vizuală a afacerii
 • Proiectarea comunicatiilor(packaging design)
web-designer realizare site web creare site web creatie website preturi mici

Search Engine Optimization | SEO Bucuresti

Site-ul dvs. colectează praf? Nu contează cât de grozav este site-ul sau produsul sau serviciul dvs. dacă nimeni nu îl poate găsi. Locația a fost întotdeauna importantă pentru succes, iar afișarea în partea de sus a primei pagini de căutare poate crea sau rupe site-ul dvs. web.

Aveți nevoie de ajutor pentru SEO? La UTOPIAN Marketing & Design din Bucuresti si Constanta, știm că optimizarea motoarelor de căutare (SEO) joacă un rol important în locul în care site-ul dvs. web apare în motoarele de căutare. SEO nu este o afacere unică. Regulile se schimbă, iar competiția dvs. se adaptează pentru a rămâne în top. Trebuie să lucrați continuu pentru a vă menține afacerea înaintea concurenței.

6-spokes-seo-small- ce creatie site web realizare site web website design utopian bucuresti constanta cluj arad oradea

Ce este SEO?
Optimizarea motoarelor de căutare reprezintă strategiile online pentru îmbunătățirea vizibilității site-ului dvs. web în motoarele de căutare, ceea ce face mai ușor pentru oameni să îl găsească și să se conecteze cu compania, produsul sau serviciul dvs.

Cercetare și planificare cuvinte cheie
Primul și cel mai important pas în procesul nostru de SEO. Dacă site-ul dvs. vizează cuvinte cheie greșite, este posibil ca publicul dvs. să nu vă găsească niciodată. Descoperim cele mai bune cuvinte cheie și expresii cheie pe care le-ar folosi un client pentru a găsi produsele și serviciile dvs. și vă poziționăm site-ul pentru a se clasa în funcție de acești termeni.

SEO on-page
Procesul de alegere a celor mai bune cuvinte cheie și plasarea acestora în locurile potrivite de pe site-ul dvs. web, astfel încât motoarele de căutare să poată determina cu ușurință despre ce este site-ul dvs. web.

SEO în afara paginii
Procesul de creare a linkurilor de intrare de înaltă calitate către site-ul dvs. web. Cu cât aveți mai multe link-uri de pe site-uri de înaltă calitate, cu atât reputația dvs. online este mai bună și cu atât veți fi clasat în motoarele de căutare.

SEO local
Motoarele de căutare sunt programate pentru a oferi rezultate locale. Asigurați-vă că afacerea dvs. apare pe înregistrări și pe hărți locale, astfel încât clienții care cumpără online produse și servicii locale să vă poată găsi site-ul web. Sunteți pe hartă?

Dacă nu sunteți pe prima pagină a unei căutări Google, șansele ca oamenii să vă găsească site-ul sunt foarte mici. Google evaluează site-ul dvs. utilizând un algoritm secret care este modificat de mai multe ori pe an. Ținerea la curent cu modificările regulilor Google și adoptarea site-ului dvs. web la aceste reguli este acum un efort continuu. S-ar putea să fiți în top astăzi, dar la pagina trei luna viitoare.

Programul SEO al UTOPIAN Marketing & Design va:

 • Cercetați și efectuați o analiză a cuvintelor cheie
  Îmbunătățiți clasamentul motoarelor de căutare prin SEO pe pagină, care include revizuirea etichetelor de titlu și a informațiilor meta și plasarea cuvintelor cheie în cele mai importante domenii
  Examinați site-ul dvs. web și efectuați sau recomandați modificări pentru a aduce site-ul dvs. la standardele actuale
  Construiți legături de intrare de înaltă calitate pentru a îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare
  Monitorizați tendințele motoarelor de căutare și recomandați sau aplicați aceste modificări site-ului dvs.
  Includeți programul nostru de analiză a cuvintelor cheie în care verificăm continuu cuvintele cheie și le încorporăm pe site-ul dvs.

Pe scurt, lucrăm lunar pe site-ul dvs. pentru a face tot posibilul pentru a pune site-ul dvs. pe prima pagină a oricărei căutări și a-l păstra acolo. Contactați azi UTOPIAN Marketing & Design București pentru a începe!

Munca noastră recentă

Vezi mai jos câteva din site-urile create de echipa de realizatori de site-uri web UTOPIAN

Excursii in Delta Dunarii realizare de site web creare de site web

Site-ul Excursii-in-delta-dunarii.ro  reprezintă site-ul operatorului cel mai mare din Mahmudia în materie de turism pentru croaziere în Delta Dunării. Firma NauticTour, ce folosea site-ul NauticTour.ro a hotărât să se dezvolte cu un site nou, mai bine optimizat și mai rapid decât al competiției.

A trebuit așadar planificarea unui site web ce se adaptează la limbă AUTOMAT la locația de unde este utilizatorul (adică dacă un om din Germania încearcă să organizeze o excursie in Delta Dunării, el va citi site-ul https://excursii-in-delta-dunarii.ro/  în limba sa natală, și anume germană). La fel e cazul și pentru orice turist din orice țară din această lume, acest proces fiind AUTOMAT!

Serviciul de Ambulanță Județeană Tulcea a necesitat un site web de prezentare simplu, coordonat cu coloristica specifică a Serviciului de Ambulanță Tulcea.

Site-ul GOG CONSTRUCT DESIGN este al firmei #1 din Bucuresti pe piața de renovări/amenajari interioare. Este o firmă specializată pe renovarea apartamentelor ce au trecut de prima tinerețe .

Munca noastră a constat în alegerea unui LOGO si dezvoltatea brandului GOG Construct, realizarea unui site web mai rapid si mai bine optimizat SEO decât al competiției și continuăm lunar să colaborăm, pentru o sumă modică comparativ cu o singură lucrare.

SERVICII DE BRANDING

si consultanță de brand

Aceste servicii reprezintă elementele după care afacerea ta este recunoscută din mulțime.

Prin termenii de mai sus, vom da viață afacerii tale și generăm un impact pe termen lung asupra clienților cu care interacționezi. Astfel vei putea să transformi curioșii ce se intersectează de firma ta în clienți, poate chiar clienti pe viață!

Suntem diferiți și ne adresăm firmelor mici și mijlocii din România ce vor ca să evolueze și să se diferențieze față de competiție.

 

Hai să vorbim!

Cel mai simplu mod ca să vedem cum putem duce afacerea ta la noi înălțimi este să ne auzim.

Tu cu cine vei colabora ca să îți duci afacerea  la următorul nivel?

Pentru întrebari vorbiti cu ....

Catalin Neagu

Web Designer si Specialist SEO

Sau scrie-ne la contact@realizare.site.web-creare.site.prezentare.ngutopiandecore.ro

Specializați în servicii de branding, ajutăm firmele mici și medii să se dezvolte pe termen lung. Împărtășim cu voi din experiența noastră. Gândim, trasăm și desenăm soluții la problemele voastre. Peste 350 de proiecte de branding si rebranding din diferite industrii, stau mărturie că impactul muncii noastre face diferența în vânzări.

×
Call Now Button