Realizare site prezentare (website) la preturi mici

Realizare site prezentare (website) la preturi mici

Ce face un website designer (realizator de site-uri web) și aveți nevoie pentru a angaja unul?

web-designer realizare site web creare site web creatie website preturi mici
website design realizare site web creatie site web UTOPIAN

Expirmat pe scurt, dacă sunteți proprietarul unei companii, aveți absolut nevoie de un site web. Nu, o pagină de Facebook nu este suficient de bună, deși este un început bun. Vorbim despre un site web complet care arată afacerea dvs. în toată splendoarea sa.

Cu excepția cazului în care sunteți un designer web cu experiență, există șanse mari să aveți nevoie de un ajutor extern pentru a vă face treaba. Prin urmare, s-ar putea să vă gândiți să solicitați ajutorul unui designer de web. Dar este chiar necesar? Și, de altfel, ce face un designer web și ce poate oferi companiei dvs.?

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre lumea designului web și despre motivul pentru care afacerea dvs. poate avea nevoie de ajutor extern.

Ce face un website designer (creator de site-uri web)?

Să începem prin a arunca o privire la ceea ce face exact un designer web. La suprafață, pare o întrebare retorică. Ei proiectează site-uri web, nu? Ei bine, da și nu. Faptul este că designul web are mai multe fațete și poate însemna orice număr de lucruri. A spune că un designer web construiește doar site-uri web este puțin reductiv.

Un designer de web excelent înțelege atât aspectele creative, cât și cele tehnice ale designului web. Vor lua elementele tehnice de codificare și marcare și le vor combina cu elemente creative precum CSS, design și branding. Conceptualizează, codifică și creează site-uri web cu aspect superb, pe baza nevoilor clienților lor. În plus, aceștia pot actualiza sau corecta coduri preexistente pentru a actualiza un site.

În timp ce aproape toți designerii web au anumite abilități de bază, cum ar fi codarea, majoritatea firmelor de design oferă specializări unice. Unii se pot specializa în design grafic, de exemplu, în timp ce alții pot excela în marketing și optimizarea la abordarea a motoarelor de căutare (SEO).

Are afacerea mea nevoie de un web designer?

Nu fiecare proprietar de firmă vede valoarea angajării unui designer web. Unii pot alege să economisească acești bani și, în schimb, să construiască ei înșiși un site. Noi va aratam cum puteti face asta, gratuit, in ACEST ARTICOL!

Cu toate că aceasta este cu siguranță o opțiune, nu este recomandabil. Dacă nu știi ce faci, este ușor să te găsești destul de copleșit.

Site-ul dvs. reprezintă afacerea dvs. Fiecare moment în care site-ul dvs. are o eroare sau este offline este un moment pe care concurența dvs. îl atrage.

Publicul depinde de site-ul web al companiei pentru informații valoroase înainte de a lua o decizie de cumpărare. Dacă site-ul dvs. nu este la îndemână, probabil că veți pierde bani.

În plus, un excelent designer de web se va asigura că publicul dvs. pleacă de pe site-ul dvs. cu o primă impresie excelentă. Potrivit unui studiu, 94% din feedback-ul participanților s-a concentrat doar pe design, adică nu pe ceea ce ati scris despre serviciile dvs, ci pe cum arată acel site web!

Un design excelent poate face sau distruge opinia clienților dvs. despre site-ul dvs.

Importanța unui web designer bun

Deci, ce face un designer web? Un expert în design web știe cum să transmită informații publicului dvs. în moduri plăcute, memorabile din punct de vedere estetic, ceea ce la rândul său duce la mai multe vânzări pentru compania dvs.

Te gândești să angajezi un web designer? La HD Marketing & Design, nu doar proiectăm site-uri web, ci ne folosim de expertiza noastră în marketing pentru a crea site-uri web care sunt utile publicului dvs. țintă. Și, includem SEO de bază pe fiecare site web pe care îl construim pentru a ajuta site-ul dvs. să fie găsit online. Pentru că ce rost are să ai un site excelent dacă nimeni nu îl poate găsi?

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de proiectare a site-ului web.

Ce are nevoie firma ta  CU ADEVARAT!

Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare !

Stim cine esti- Esti un om ocupat din alt domeniu (nu esti cu calculatoarele) si vrei ca sa ai mai multi clienti. Ca să ai mai multi clienti,te-ai gandit EXTREM DE BINE că ai ajuns aici și că analizezi optiunea …

O sa iti spun imediat DE CE ARE NEVOIE FIRMA TA CU ADEVARAT!

 • Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare facut pe 200 de lei. ……Pentru ca Google il va lasa pe pagina 200..Si nimeni nu se uita pe pagina 2 a Google, d-apoi pe pagina 200…Cati bani dai, atat face! Dar nu te speria, nu trebuie sa dai sume mari de bani ca sa ai un site bun, ci trebuie sa fii informat!
  • Sa stii ca …
   • Un realizator de site-uri serios iti va face un site web placut de Google, nu doar iti va face un site ca sa iti ia banii!
   • Daca nu te intereseaza decat a avea un site web, si vrei sa fie cat mai ieftin, am pregatit pentru tine un intreg curs in care iti explic, pas cu pas, si GRATUIT, cum sa iti faci un site web! APASA AICI!
   • La firmele mari, un site web se duce la un Specialist SEO. Acest specialist trebuie ca sa muncească ca să îți ducă site-ul pe prima pagină , să indrepte problemele tehnice si non-tehnice descoperite care fac ca Google sa nu placa site-ul tău, si multe altele. Acest proces face diferenta dintre un site pe 200 de euro facut de un „baiat pe IT” și succesul pe care îl ai atunci cand esti dispus sa lucrezi lunar cu un specialist SEO!
   • Daca esti interesat doar sa iti fac un site web, la preturi cat mai mici, te pot ajuta, dar voi fi sincer cu tine si iti voi spune daca are nevoie de munca regulat sau nu. Depinde de domeniul unde activezi si de ceea ce doresti ca acest site sa iti producă!
   • De asemenea, daca doresti să mă ocup de un site web pe care l-a facut cineva, si vezi ca nu produce rezultate, atunci voi remedia acel website si in procesul de creatie website probabil va arata la fel, dar va fi schimbat acolo unde un ochi normal nu vede ( etichete, titluri de SERP, meta-descrieri, si multe alte elemente). De asta, procesul acesta de optimizare SEO este mai important decat cel de realizare a website-ului, căci creația lui e un sprint, iar SEO este o muncă complexă pe termen lung!

De ce imi pasa mie ca site-ul este pe pagina 200?

Oamenii cauta pe Google ,vad primul rezultat, se intorc pe Google pentru cel de-al doilea rezultat daca nu au gasit ceea ce caută, si  apoi schimbă cautarea!

Dacă website-ul tau a fost realizat ca sa iti ia cineva banii, atunci nu va fii pe primul loc sau pe al doilea… Si nu va fi accesat.Si asa vei ajunge  ca sa crezi ca e inutil, ca e o prostie ce a irosit banii tai munciti cu greu si ca tot mai bine e sa faci altceva…

De ce sa dau bani luna de luna daca site-ul este gata?

Inteleg de ce intrebi asta…

De asemenea, această intrebare, la fel ca cea legata de – Cat costa un site web? este cea mai intalnită discutie cu potentiali clienti(adica cu cei interesati de crearea unui site web dar indecisi)

Cel mai simplu raspuns este cel mai de sus… Site-ul tau este facut de cineva pe care nu stii sa il verifici, si nu stii daca a dat buleala sau nu. Cand renovezi, de exemplu,  te gandesti să verifici munca meseriasului, dar cum te asiguri de faptul ca siteul tau iti va produce ceva?

Majoritatea celor ce au fost interesati de realizarea unui website au dat de un Dorel, a facut ceva, le-a luat banii, si de atunci  acesti clienti spun ca nu mai vor website… Dar cei curajosi ce inteleg ca acest proces de realizare a unui website iubit de Google ce ajunge pe primul loc si pe care intra toti cei interesati este  un proces de lungă durată, cu o mică plată lunară.

Ș așa ajung la rezultate nesperate, ajung la a scapa de sef si de a avea propriul job, de a lucra online de oriunde din lume, fie de la tara sau din Tenerife, automatizand lucrurile si bucurandu-se de viata!

Dacă intelegi unde ai putea sa ajungi, intelegi si de ce trebuie sa ai un partener de cursa lunga, care sa fie sincer cu tine in acest proces de optimizare/ creatie a unui website  ca sa poată să ajungă pe primul loc.

 

Descopera-ne munca

Portofoliul echipei UTOPIAN

Ai aici doar câteva din proiectele de care ne-am ocupat de-a lungul timpului, de la site-uri de biserici (precum BisericaCuCeas.ro  ), la site-uri de cabinete medicale sau de firme de turism in Delta Dunării precum Excursii-In-Delta-Dunarii.ro

Excursii in Delta Dunarii realizare de site web creare de site web

Cu ce servicii te putem ajuta?

"Meniul nostru pentru tine!"

 • Creare| Realizare de site web
  ----- > Ai nevoie de un site web. Suntem aici pentru tine. Vezi cât costă un site web aici!
 • Realizare Magazin Online
  ----- > Poți vinde liniștit de oriunde vrei de pe site-ul tău. Aceasta este puterea unui site web / magazin web!
 • Optimizare site să ajungi primul pe domeniul tău!
  ----- > Dacă nu ești primul pe Google, degeaba! Oamenii nu ajung pe pagina a doua a Google decât dacă sunt foarte disperați, de aceea este crucial să fii primul pe site. Noi vom lucra lunar ca să ajungi primul din domeniul tău!
realizare site web creare site prezentare

Cere o Oferta de pret

emisă gratuit!

Folosind pagina de contact, putem să incepem să vorbim despre ceea ce te interesează.

De ce noi?

Noi ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă un site web- De la cum să facem să fie rapid la cum să ajungă in fața potențialilor clienți interesați și a competiției.

×