Cum să obții mai multi urmaritori pe Instagram?(pe bune)

Cum să obții mai multi urmaritori pe Instagram?(pe bune)

Ca brand, a începe de la 0 pe Instagram poate fi dificil. Primul lucru pe care trebuie să-l faci? Obțineți mai mulți urmăritori pe Instagram rapid.

Dar cum?

Zilele în care puteai folosi scurtături precum cum ar fi cumpărarea de urmăritori sau utilizarea roboților, s-au încheiat. Aceste trucuri ar putea crește numărul de urmăritori pentru o perioadă scurtă de timp, dar nu vă vor favoriza pe termen lung.

Acest lucru se datorează faptului că singurii urmăritori Instagram cu adevărat valoroși sunt oameni adevărați cărora le pasă și se implică în brandul dvs. Un număr fals de adepți ar putea stimula ego-ul dvs., dar nu vă va ajuta strategia Instagram.

4 de modalități de a obține urmăritori pe Instagram (gratuit)

1. Stabilește o strategie de marketing

2.Definiți publicul țintă

3.Creați o poveste de brand consistentă

4. Folositi cuvinte cheie ca sa apareti in cautari

1. Stabilește o strategie de marketing pe Instagram

Pentru a utiliza în mod eficient orice rețea socială, aveți nevoie de un plan clar.

Obținerea mai multor urmăritori pe Instagram este un obiectiv minunat pentru început. Dar singuri, urmăritori nu vă vor oferi un cont Instagram de succes. Câștigarea de urmăritori trebuie să facă parte dintr-un plan mai mare care să se conecteze la strategia dvs. de afaceri și la obiectivele de marketing social.

Gândiți-vă la motivele pentru care doriți mai mulți urmăritori Instagram. Ce sperați cu adevărat să realizați? Poate vrei să:

 • crește gradul de conștientizare a mărcii
 • crește vânzările de produse
 • conduceți trafic către site-ul dvs. web.

Dacă vă concentrați asupra acestor obiective orientate spre afaceri, vă veți menține coerența contului Instagram. Vă va ajuta să spuneți o poveste de marcă convingătoare, care să atragă vizitatorii de profil nou și să vă ajute să construiți (și să păstrați) un public fidel.

2.Definiți publicul țintă

Puneți-vă câteva întrebări despre cine încercați să ajungeți:

Cati ani au?
Unde locuiesc ei?
Ce fac ei pentru muncă?
Când și cum folosesc Instagram?
Care sunt punctele și provocările lor ?

Răspunsul la aceste întrebări vă va ajuta să creați tipul potrivit de conținut Instagram pentru a ajunge la persoanele de pe Instagram care sunt cel mai susceptibile să vă dea o urmă. De asemenea, vă va ține concentrat pe nevoile publicului țintă, astfel încât să puteți furniza în mod constant tipul de conținut care îi face să dorească să vă urmărească pe termen lung.

3.Creați o poveste de brand și o estetică consistentă

Poate doriți să satisfaceți curiozitatea arătând modul în care este fabricat produsul dvs. Sau împărtășiți perspectiva unui angajat pentru a vă umaniza marca. Dacă doriți să vă poziționați marca într-un mod aspirațional, ați putea încerca să prezentați stilul de viață sau realizările clienților dvs.

Indiferent de ceea ce doriți să realizați, este important să mențineți o personalitate și un aspect de marcă consecvente.

Postările dvs. ar trebui să fie ușor de recunoscut dintr-o privire. Gândiți-vă la rețeaua dvs. Instagram ca la o unitate coezivă. Puteți folosi oricând Instagram Stories pentru a partaja conținut care nu se potrivește cu aspectul feed-ului dvs. principal.

Chiar dacă produsele dvs. nu arată toate la fel, puteți utiliza un stil coerent pentru a oferi rețelei dvs. un aspect și o senzație consecvente, la fel ca @themillerswifecustomcookies:

Source: @themillerswifecustomcookies on Instagram

4.Folosiți cuvinte cheie ca sa apareti in cautari

Înainte ca oamenii să te poată urmări pe Instagram, trebuie să te găsească. Nu se poate căuta foarte mult din textul de pe Instagram. De fapt, doar două câmpuri de pe Instagram contribuie la rezultatele căutării: nume și nume de utilizator.

Numele dvs. de utilizator este mâna dvs. Instagram. Este o idee bună să îl faceți compatibil cu mânerul pe care îl utilizați pe alte rețele sociale, deoarece acest lucru face, de asemenea, mai ușor pentru oameni să vă găsească. Utilizați numele dvs. de marcă sau o variantă a numelui dvs. pe care oamenii ar putea să o folosească atunci când caută marca dvs.

Numele dvs. poate fi orice doriți, până la 30 de caractere. Completarea cuvintelor cheie nu este niciodată o idee bună, dar poate fi util să includeți cel mai relevant cuvânt cheie în câmpul de nume pentru a îmbunătăți descoperirea pe baza căutării.

De exemplu, scriitoarea de călătorie Claudia Laroye (@thetravellingmom) include fraza cheie „scriitor de călătorie” în numele ei de Instagram, sporind șansa să fie descoperită de cei care caută conținut de călătorie în general și scriitori de călătorie în special.

Source: @thetravellingmom on Instagram

Curios cum își poți crea un site web ce îți va produce bani în timp?

[convertkit form=2589119]


Departamentul nostru de marketing online din cadrul firmei noastre specializate pe crearea de site-uri web se ocupă de acest proces pentru fiecare nou client ce își dorește un site web. Află mai multe !

Ce are nevoie firma ta  CU ADEVARAT!

Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare !

Stim cine esti- Esti un om ocupat din alt domeniu (nu esti cu calculatoarele) si vrei ca sa ai mai multi clienti. Ca să ai mai multi clienti,te-ai gandit EXTREM DE BINE că ai ajuns aici și că analizezi optiunea …

O sa iti spun imediat DE CE ARE NEVOIE FIRMA TA CU ADEVARAT!

 • Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare facut pe 200 de lei. ……Pentru ca Google il va lasa pe pagina 200..Si nimeni nu se uita pe pagina 2 a Google, d-apoi pe pagina 200…Cati bani dai, atat face! Dar nu te speria, nu trebuie sa dai sume mari de bani ca sa ai un site bun, ci trebuie sa fii informat!
  • Sa stii ca …
   • Un realizator de site-uri serios iti va face un site web placut de Google, nu doar iti va face un site ca sa iti ia banii!
   • Daca nu te intereseaza decat a avea un site web, si vrei sa fie cat mai ieftin, am pregatit pentru tine un intreg curs in care iti explic, pas cu pas, si GRATUIT, cum sa iti faci un site web! APASA AICI!
   • La firmele mari, un site web se duce la un Specialist SEO. Acest specialist trebuie ca sa muncească ca să îți ducă site-ul pe prima pagină , să indrepte problemele tehnice si non-tehnice descoperite care fac ca Google sa nu placa site-ul tău, si multe altele. Acest proces face diferenta dintre un site pe 200 de euro facut de un „baiat pe IT” și succesul pe care îl ai atunci cand esti dispus sa lucrezi lunar cu un specialist SEO!
   • Daca esti interesat doar sa iti fac un site web, la preturi cat mai mici, te pot ajuta, dar voi fi sincer cu tine si iti voi spune daca are nevoie de munca regulat sau nu. Depinde de domeniul unde activezi si de ceea ce doresti ca acest site sa iti producă!
   • De asemenea, daca doresti să mă ocup de un site web pe care l-a facut cineva, si vezi ca nu produce rezultate, atunci voi remedia acel website si in procesul de creatie website probabil va arata la fel, dar va fi schimbat acolo unde un ochi normal nu vede ( etichete, titluri de SERP, meta-descrieri, si multe alte elemente). De asta, procesul acesta de optimizare SEO este mai important decat cel de realizare a website-ului, căci creația lui e un sprint, iar SEO este o muncă complexă pe termen lung!

De ce imi pasa mie ca site-ul este pe pagina 200?

Oamenii cauta pe Google ,vad primul rezultat, se intorc pe Google pentru cel de-al doilea rezultat daca nu au gasit ceea ce caută, si  apoi schimbă cautarea!

Dacă website-ul tau a fost realizat ca sa iti ia cineva banii, atunci nu va fii pe primul loc sau pe al doilea… Si nu va fi accesat.Si asa vei ajunge  ca sa crezi ca e inutil, ca e o prostie ce a irosit banii tai munciti cu greu si ca tot mai bine e sa faci altceva…

De ce sa dau bani luna de luna daca site-ul este gata?

Inteleg de ce intrebi asta…

De asemenea, această intrebare, la fel ca cea legata de – Cat costa un site web? este cea mai intalnită discutie cu potentiali clienti(adica cu cei interesati de crearea unui site web dar indecisi)

Cel mai simplu raspuns este cel mai de sus… Site-ul tau este facut de cineva pe care nu stii sa il verifici, si nu stii daca a dat buleala sau nu. Cand renovezi, de exemplu,  te gandesti să verifici munca meseriasului, dar cum te asiguri de faptul ca siteul tau iti va produce ceva?

Majoritatea celor ce au fost interesati de realizarea unui website au dat de un Dorel, a facut ceva, le-a luat banii, si de atunci  acesti clienti spun ca nu mai vor website… Dar cei curajosi ce inteleg ca acest proces de realizare a unui website iubit de Google ce ajunge pe primul loc si pe care intra toti cei interesati este  un proces de lungă durată, cu o mică plată lunară.

Ș așa ajung la rezultate nesperate, ajung la a scapa de sef si de a avea propriul job, de a lucra online de oriunde din lume, fie de la tara sau din Tenerife, automatizand lucrurile si bucurandu-se de viata!

Dacă intelegi unde ai putea sa ajungi, intelegi si de ce trebuie sa ai un partener de cursa lunga, care sa fie sincer cu tine in acest proces de optimizare/ creatie a unui website  ca sa poată să ajungă pe primul loc.

 

Descopera-ne munca

Portofoliul echipei UTOPIAN

Ai aici doar câteva din proiectele de care ne-am ocupat de-a lungul timpului, de la site-uri de biserici (precum BisericaCuCeas.ro  ), la site-uri de cabinete medicale sau de firme de turism in Delta Dunării precum Excursii-In-Delta-Dunarii.ro

Excursii in Delta Dunarii realizare de site web creare de site web

Cu ce servicii te putem ajuta?

"Meniul nostru pentru tine!"

 • Creare| Realizare de site web
  ----- > Ai nevoie de un site web. Suntem aici pentru tine. Vezi cât costă un site web aici!
 • Realizare Magazin Online
  ----- > Poți vinde liniștit de oriunde vrei de pe site-ul tău. Aceasta este puterea unui site web / magazin web!
 • Optimizare site să ajungi primul pe domeniul tău!
  ----- > Dacă nu ești primul pe Google, degeaba! Oamenii nu ajung pe pagina a doua a Google decât dacă sunt foarte disperați, de aceea este crucial să fii primul pe site. Noi vom lucra lunar ca să ajungi primul din domeniul tău!
realizare site web creare site prezentare

Cere o Oferta de pret

emisă gratuit!

Folosind pagina de contact, putem să incepem să vorbim despre ceea ce te interesează.

De ce noi?

Noi ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă un site web- De la cum să facem să fie rapid la cum să ajungă in fața potențialilor clienți interesați și a competiției.

×
Call Now Button