Cum să începi un blog ce produce bani!

Singurul ghid de care vei avea nevoie vreodată ca să îți creezi un site web și să te ocupi de un blog profitabil în lunile ce urmează

Dacă vrei să știi cum îți creezi SINGUR un site web ce iți va produce bani ,ai ajuns unde trebuie!

Fapt: Blogul pe care îl citești acum generează sute de euro lunar .

Al doilea fapt: Mii de oameni vin lunar pe acest blog lunar.

Faptul nr 3: Și tu poți face asta!

Folosind câteva sisteme dovedite, Creatie Site Web UTOPIAN a crescut de la un mic site cu câteva articole într-o unealtă de venit pasiv, ce nu necesită munca noastră odată ce a fost setat!

Și acum, noi vrem să împărtășim secretele noastre cu tine.

Ghidul UTOPIAN pentru creatia unui site web.

Deja ai un nume de blog ;i o idee–Și vrei doar ca să începi?

Du-te pe SiteBunker.ro și fă-ți un cont , și cumpără un plan de doar 1 euro/lună! Sună bine?

De CE II RECOMAND PE EI?

PENTRU CA SUNT CEI MAI BUNI CALITATIVI-Cele mai mici preturi de pe piață, îți răspund mereu RAPID la ce nu știi (le lasi un mesaj și ei îți răspund chiar și în 5 minute), și nu am avut probleme cu site-ul (adică un client să îl caute pe net ,să încerce să intre pe site și să dea eroare,ceea ce la multi altii se întamplă!

Daca esti interesat ca sa iti creezi singur un site web, trebuie ca sa fi falimiarizat cu toate optiunile si toate setarile de care depinde acel site web. De asemenea, ai si scripturi ce te vor ajuta ca sa mergi mai departe.

Acum ,trebuie sa continuam procesul de creatie a unui site web instaland efectiv WordPress. WordPress este un soft gratuit pentru toata lumea, de aceea ti-l recomandam.. Asta si faptul ca este folosit de oameni din toata lumea, de exemplu chiar si de marile publicatii internationale de stiri. In acest proces de creatie website singur ar putea părea în plus, dar este important de stiut că WordPress este soft-ul de realizare a peste 41% din toate site-urile de pe internet…Si vorbim de miliarde de site-uri..

Revenind la procesul nostru de creatie a site-ului web, vom configura aceste setari de mai jos.

10-Finalizăm instalarea

Vezi mai jos cum trebuie sa completezi ca sa finalizezi instalarea wordpress!

12- REALIZARE SITE WEB - Creatie site web- servicii web design

11-Cum intru pe site?

Asa cum ai vazut si in mailul ce l-ai primit, trebuie sa intrii pe www.siteultau.ro/WP-ADMIN!

Deci la domeniul cumpărat trebuie ca să adaugi /wp-admin si să apeși pe ENTER!

Acum, vei folosi numele tău și parola pe care le-ai ales mai sus ca să intrii pe site!

De acum, ai site-ul tău !

Ce fac acum?

Acum, trebuie să îți construiești restul de site !

Așadar, acum începi să lași ideile pe care le-ai avut să prindă viață, și să scrii constant !

Dacă vrei să faci bani pasiv (sau activ) dintr-un site web, pașii sunt simplii de aici: 

Găsește primul tău client, apoi al doilea client,și tot așa..

Desigur, sunt o mulțime de modalități prin care poți să faci bani. Vom întra în această parte mai târziu.

Până atunci,

Hai să vezi procesul complet de creație a unui site web.

Pasul 1- Găsește o idee de blog

Acesta este probabil cel mai important pas pentru site-ul tău!

A alege un subiect de blog (cunoscut ca și topic) pentru nișa ta( grupa de oameni ce te interesează) va determina viitorul site-ului tău!

Despre asta vei scrie și ..să sperăm…din asta vei face bani de acum încolo!

VESTEA BUNĂ: Exista practic oameni curioși de ORICE subiect la care ai putea fi interesat.

DAR

Există subiecte ce au sunt mai căutate decât altele..Va trebui să găsești subiectul care te interesează atât pe tine dar care este dezirabil și pentru o audiență mare.

 

Cum găsesc nișa/ Subiectul PERFECT pentru MINE?

1.Ce ma intereseaza?

Ce subiecte abordezi mereu cu prietenii? Despre ce ești curios sau chiar obsedat?

Aceasta este baza pentru nișa ta de blog!

Pentru că,până la urmă, dacă nu iubești subiectul, nu vei scrie despre el pe termen lung.

Ca să te ajut cu acest să răspunzi la această întrebareerez ca să te uiți  in mai multe zone:

 • Talente.  Este ceva anume despre care simți că ai o înclinație naturală? Poate un sport, joc sau un instrument muzical!
 • Expertiza ta. Ce abilități sau cunoștințe ai acumulat de-a lungul timpului? Poate că este ceva despre care ai învățat la scoală despre care poți scrie! Gândește-te la ce te interesează, de care vorbesti mereu cu prietenii, de la limbi străine la reparații de mașini la subiecte academice!
 • Carieră. Locul unde lucrezi acum este un lucru fantastic despre care să scrii..De exemplu, dacă ești UX designer, poți să scrii despre  front-end development sau despre industria tech.
 • Hobby-uri și pasiuni!  Există un subiect despre care îți place ca să înveți? Gândește-te la lucrurile pe care le faci în timpul liber. Poate este despre cititul de cărți, poate este despre scrisul la următoarea nuvelă ce va pune lumea pe jar, sau despre reparația acelei mașini vechi în garajul tău. Tot ce te interesează poate fi un subiect bun !

                            Pas de actiune

Acum trebuie să scrii 10-15 subiecte de care ești interesat. Porneste un document word sau direct pe o foaie și CHIAR SCRIE-LE!  Te va ajuta ca să îți rămână ideile concentrate. De asemenea, poți să o re-analizezi în timp  dacă ești nehotărât.

2. De ce sunt interesati altii?

Pasul B- Găsește numele de site potrivit!

Acum partea grea: alegerea numelui blogului dvs. Pentru aceasta, am vești bune și vești proaste.

Vești proaste: majoritatea celor mai „bune” nume de domenii sunt deja luate. Internetul este vechi de zeci de ani. Are sens.

Vești bune: asta nu contează, pentru că vom găsi cea mai bună pentru tine.

Iată câteva reguli bune de luat în considerare atunci când alegeți un nume bun:

 • Ține-l scurt. Nu forțați potențialii vizitatori să fie nevoiți să tastați o grămadă de cuvinte pentru a vă vizita site-ul web. Vă recomandăm nu mai mult de 14 caractere.
 • Alegeți un domeniu cu .ro, .com, .org sau .net. Acestea sunt cele mai ușor de reținut pentru oameni.
 • Ușor de scris și pronunțat. Nu doriți să o explicați în mod constant pentru oameni atunci când menționați domeniul blogului dvs.
 • Evitați numerele și cratimele. Nu numai că arată greșit în adresa URL, dar este dificil să scrii și când adaugi cratime.
 • Folosește-ți numele. Este destul de probabil ca numele dvs. să fie disponibil ca domeniu. Aceasta îl face alegerea perfectă pentru un blog personal. Voi vorbi mai multe despre asta mai târziu.

Când te gândești la un nume de domeniu, ca să nu pierzi timpul pe unul ce e deja luat, poți merge pe SiteBunker.com ca să vezi dacă nu cumva acel domeniu este deja luat!

Acest pas este foarte important și te va scuti și pe tine de o grămadă de timp irosit, și vei pune creativitatea de care sunt sigur că poți da dovadă pentru a găsi un nume și mai bun!

Dacă nu este liber, ai 2 opțiuni:

 1. Caută până găsești un nume Eu asta te sfătuiesc să faci deoarece, pentru un blog, ai nevoie de o abilitate ca să găsești sinonime căutând alte cuvinte și fraze  ce ar putea fi disponibile. Ca un viitor bloger, crede-mă că este un talent absolut crucial să poți să faci asta.
 2. Cumpără acel domeniu– Ai văzut mai sus tot procesul, dar e important ca să știi că poți cumpăra acel domeniu de la cineva ce îl deține , dar această opțiune este una ce poate deveni foarte scumpă foarte rapid! Dacă ești interesat, uite o listă cu cele mai scumpe domenii cumpărate vreodata (da, ghicești bine, de ordinul a sutelor de milioare de euro).Domeiile ce conțin cuvinte foarte importante pentru o industrie pot să ajungă la sume foarte mari, pe lângă toate discuțiile și negocierile până ajungi la o înțelegere.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face  este ca să continui să cauți  un domeniu ce îți place  și să îl cumperi pentru vreo 12 euro pentru un INTREG AN (atât plătești pe tot anul,doar odată achitând această sumă). 

Sunt mai multe opțiuni pe piață, despre care vom mai scrie pe site, așa că Aboneaza-te ca să primești pe mail ultimile noutăți….Dar, în materie de calitate și de pret, nu există in acest moment cineva care să se compare cu SiteBunker.ro

Folosind acest site web,UBERSUGGEST,  vei putea ca să vezi despre ce caută lumea din Romania pe Google, și așa poți testa dacă ceea ce te gândești tu are și căutare.

Vezi un exemplu mai jos

14- Alegere keywords- alegere topic pentru blogul meu REALIZARE SITE WEB - Creatie site web- servicii web design
13- Alegere keywords- alegere topic pentru blogul meu REALIZARE SITE WEB - Creatie site web- servicii web design

Așa cum vezi, prima mea idee nu are prea mare volum-Adica nu prea multă lume e interesată să afle despre acest subiect.

Desigur că lumea din Ploiești va căuta un Zugrav, dar așa cum observi, trebuie să fii atent la ce scrii, căci una este să cauți suruburi de 1.2412414812 mm ,ceva foaarte specific, și alta e să cauți ceva general.

Aici intervine partea de SEO,despre care ne poti contacta și îți vom spune mai multe, dar imagineaza-ți cum ar fi atunci când te-ai hotărât asupra tipului de site pe care îl vrei să se ocupe altcineva de site,lunar, și să lucreze ca să îl ducă în fața clienților , tu ocupându-te efectiv de afacere și noi de cum arată pe Internet afacerea ta!

De aceea ai nevoie de un freelancer/ o firmă care să te ajute, căci sunt multe lucruri de care nu am vorbit și care vor face această aventură în mediul online fie un câștig fie o muncă de câteva pagini și apoi o să uiți de acest site când o să vezi că sunt multe lucruri de care nu stiai ca sunt importante si care sunt o problema daca vrei sa faci si bani din acel site web creat de tine singurel, dintre care mentionez doar una…

-Arată prost pe telefon,oricât te chinui tu!

-Ia mai mult de 2 secunde ca să se încarce pagina- Doar ca să stii, firmele mari de electrocasnice din Romania au văzut o creștere de peste 18% pentru că au redus timpul de încărcare al site-ului lor…Crezi că a meritat când vinzi mii,poate sute de mii de electrocasnice ?

-Chiar dacă ai o afacere mică, și nu ai același buget de afaceri ca și o firmă de electrocasnice, omul ce intră pe site-ul tău va fi obișnuit să se încarce site-ul instant (sub 3 secunde), și să poată să se uite de ceea ce îl interesează…Așa că văzând site-ul tău se va întoarce de pe site-ul tău și se va duce pe un site mai cunoscut…

-Nu ar fi atunci o idee bună ca să lucrezi cu o firmă ce oferă servicii profesioniste de web design (realizează site-uri web regulat și o face bine ) să fie alături de tine, să te ajute să ai un site bun și tu doar să răspunzi la clienti, pentru o sumă mică lunară?

Asta este ceea ce facem noi și ceea ce îți propunem și tie!

Alege să colaborezi cu o firmă ,nu cu vecinul de pe scară, și pentru o sumă mică lunară comparativ cu ceea ce vei ajunge în timp să scoți, vei avea măcar un om ,dacă nu chiar o echipă de web-designeri, ce se va lupta să înțeleagă ce face competiția ta și cum poți să fii TU pe primul loc!

Folosind numele tău ca domeniu

Dacă acesta este primul dvs. blog și nu sunteți complet sigur despre ce doriți să scrieți blog, vă recomand să utilizați numele dvs. personal.

Motivul este că schimbarea domeniului dvs. ulterior va însemna că trebuie să o luați de la capăt. Există o mulțime de greșeli în blogging care pot fi corectate ulterior; a avea un domeniu greșit nu este unul dintre ele.

Să presupunem că alegeți un domeniu precum www.FitnessPentruDoctori.ro. Apoi, după șase luni, îți dai seama că preferi să faci bloguri de finanțe personale pentru medici. Ar trebui să obțineți un domeniu nou și să începeți de la zero.

Domeniile personale sunt mult mai flexibile – la urma urmei este doar un nume. Deci, dacă săriți categorii după câteva luni, nu este mare lucru. Luați jos orice conținut vechi care nu este relevant pentru noua dvs. direcție, începeți să postați conținut nou și sunteți bine să mergeți.

Acestea fiind spuse, domeniile personale au două dezavantaje majore:

 • Scalabilitatea – Adică e mult mai greu ca să găsești alți oameni ce doresc să îți scrie pe site sau să crești site-ul tău mai mult decât legat de ceea ce identitatea ta personală oferă.
 • Profitabilitatea – Blogurile personale, chiar dacă ar face bani, sunt mai greu de vândut. Oamenii nu sunt interesați să cumpere Gigel-Ionescu.ro, oricât de interesat ar fi conținutul.

Acestea sunt, însă, probleme destul de avansate. Deci, dacă acesta este primul dvs. blog, beneficiile utilizării numelui dvs. ca domeniu depășesc cu mult costurile care apar doar pe drum.

PASUL DE ACȚIUNE: Alegeți un nume de domeniu și continuați cu acesta.

Deși este important să alegeți un nume de domeniu bun, de marcă, cel mai important lucru de făcut în acest pas este să luați o decizie și să mergeți. Nu doriți să fiți blocați în starea temută de „paralizie prin analiza a prea multor opțiuni”. În schimb, alegeți unul pe baza sistemului de mai sus și continuați cu el.

Un furnizor de găzduire web oferă spațiu server pentru a găzdui site-ul dvs. web. Aici „trăiește” site-ul dvs.

Persoanele care vă vizitează site-ul web fac acest lucru prin intermediul acestui server. Este unul dintre cele mai importante elemente ale site-ului dvs. web.

Am parcurs toate gazdele principale pentru site-urile WordPress (de departe cel mai bun instrument pentru blog) și am pus împreună recomandările noastre pe blog pe un alt articol.

Dar într-adevăr alegerea se reduce la o singură opțiune: SiteBunker.ro

Pentru primul dvs. blog, doriți o gazdă care să fie populară, de încredere, ușor de utilizat, de încredere și la un preț rezonabil. Nu este nevoie de nimic fantezist.

SiteBunker se potrivește perfect acestei nevoi. Cea mai bună parte este că planurile sale încep de la 1 euro/ lună (când utilizați linkul nostru de reducere). Este o mare problemă, având în vedere câte recenzii pozitive are.

Pentru marea majoritate a oamenilor care încep bloguri, SiteBunker va fi cel mai bun pariu pentru găzduirea blogului lor.

PASUL DE ACȚIUNE: Înscrieți-vă la SiteBunker

Dacă abia începeți și doriți o găzduire web foarte accesibilă, dar fiabilă, SiteBunker este perfect.

Pasul final: Instalați Google Analytics

Google Analytics este un instrument gratuit de analiză a site-urilor web de la Google. Vă permite să faceți lucruri precum:

 • Vedeți câte persoane vă vizitează site-ul web
 • Găsiți informațiile demografice ale vizitatorilor dvs.
 • Vedeți ce postări și pagini de blog primesc cele mai multe vizite
  Dar se poate complica foarte repede.

Acesta este motivul pentru care vom ignora majoritatea celor din Google Analytics pentru moment.

Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont Google Analytics și să îl instalați pe blogul dvs.

Și, deși există o mulțime de motive întemeiate pentru a instala Google Analytics, există două motive importante pe care le-aș sublinia:

În primul rând, Google Analytics vă stochează datele în timp. Când sunteți gata să vă vedeti mai târziu cum v-ati descurcat, veți fi recunoscător că ați colectat date de la început.

În al doilea rând, este emoționant să urmărești oamenii care vizitează site-ul tău la început. Îmi amintesc de prima dată când Google Analytics a înregistrat un vizitator pe primul meu blog. Am crezut că este o greșeală.

Dacă dorești să știi CINE a intrat pe site-ul tău, ce îl interesează, ce dorește de la articolele tale cu adevărat,adică ce a citit din tot ce ai scris, sau și alte întrebări precum

„Cineva a vizitat site-ul meu? Într-adevăr? De ce ar face asta? Cine sunt ei? Le-a plăcut? ”

Ai NEVOIE de unealta GRATUITĂ pentru totdeauna de la Google numită Google Analytics.

Uite mai jos cum arată..

x. Google Analitics Web design Creatie servicii web REALIZARE SITE WEB - Creatie site web- servicii web design
×
Call Now Button