Cum fac bani din blog ?Cati bani se castiga din blog? AFLA ACUM!

Cum fac bani din blog ?Cati bani se castiga din blog? AFLA ACUM!

Multi oameni scriu un text pe săptămână și apoi fac bani, esti curios cum fac asta?

Da, ai citit bine!

Dacă ai un blog ( website ) sau doar esti curios cum ai putea face bani din blogging, ai nimerit unde trebuie!


Salut, sunt Cătălin și astăzi te voi învăța cum unii oameni s-au lăsat de muncit la patron și fac bani din pasiunea lor și nu, nu sunt scriitori sau IT-sti! Oameni normali ca tine si ca mine au reusit sa isi lase locurile de munca si traiesc din a scrie articole (texte) la ei pe site, și vreau să te anunț că și tu poți face asta!


Te-am invățat aici, PAS cu PAS, cum să îți faci TU SINGUR un blog. Nu plătești vreun IT-st, și dacă te-ai pierdut revii in ARTICOLUL ACESTA și ti se explica cum sa faci in continuare.

Acum că ai propriul tău site, trebuie să știi în timp câți oameni te citesc!

Ca să faci asta, tot ce trebuie este să îți instalezi Google Analytics , o unealtă ce îți arată în timp real câți oameni au intrat pe site-ul tau!

Acum că ai văzut cât de simplu este să ai propriul tău site web, îți voi arăta cum au ajuns unii bloggeri să facă bani dintr-un site web.

Ce inseamnă blogger?

Tu esti blogger! Acum că ai urmat ce ti-am arătat, tu ai un site web(numit si blog), si acum poti sa scrii pe acest blog tot ce te interesează. Asadar, oricine ce are un site web e blogger…

Si tu acum esti blogger si vei incepe sa faci bani in timp, depinde doar de tine cât de scurt…O sa vezi mai multe detalii mai jos..

Dacă vreau sa imi fac un site al meu inseamnă că nu pot face bani din blog?

Da, din păcate nu poti face bani din scris decât dacă lumea îți plătește tie când citeste ce ai scris…Lumea îți va da bani pentru ce ai scris decât dacă ai site-ul tău, de aceea nu uita că te putem ajuta noi sau il poti face tu singur!

Cati bani se castiga din blog?

Dacă vrei să vezi niste cifre reale, pe anul trecut, uite doar 10 …

Cum sa faci un blog ce produce bani?

În primul rând, trebuie să ai un blog/ site web. Apoi, trebuie să urmezi pasii pusi de mine in articolul ACESTA.

Eu te-am învățat in articolele anterioare cum sa pregătesti un site web ca sa produca bani, acum vei vedea efectiv cum sa de diferentiezi de competitie si să ajungi să faci bani cu un blog..Gratuit!

Pasul 1- Scrie REGULAT în ritmul tău!

Trebuie ca să îți stabilești de la început un ritm, căci a scrie pe un blog NU este un sprint , ci este un maraton!

Adică cei ce reușesc să facă acei bani dintr-un site web sunt cei ce și-au stabilit un program CONSTANT de scriere de articole, în ritmul lor..Și pot menține acest ritm pentru ani de zile…Da,ai citit bine, ani! Nu o să dureze atât să ajungi să faci bani, dar să crești ca Prâslea cel voinic trebuie să scrii regulat..si ță urmezi ce îți voi scrie mai jos:

Uite ce trebuie să știi!

 • Minimal, trebuie să găsești o modalitate prin care să scrii măcar odată pe săptămână. Acel text, acel articol va trebui să fie cât de cât substanțial, adică să aiba măcar 2000 de cuvinte. Eu așa îți recomand.
 • Bloggeri serioși scriu articole de obicei de 2-3 ori pe săptămână.
 • Cei ce au site-uri web mari, cu multe subiecte de discuții, vor posta si de 5-7 ori pe săptămână. Asta presupune ca să ai ajutoare , adică să ai și alți oameni ce scriu pentru tine , pe site.
 • Cei care au cele mai mari site-uri web și care scriu despre subiecte foarte ample, precum tehnologie, stiri sau alte asemenea vor scrie mult mai multe articole, ajungând și la 22-50 de articole pe lună…Da, ai citit bine,dar nu ai de ce să te sperii, că asta se referă la site-uri de știri sau la firme de marketing.

Uite la acest grafic ce arată cât de des postează bloggeri, e dintr-un studiu de la Orbit Media , acesti oameni intreband mai mult de 1000 de bloggeri dinafară.

Ce observi?

Uite ce ar trebui să reții

 • 14% scriu lunar…. dar, să recunoaștem, lunar nu e destul de des, destul de consistent ca cititorii tăi să anticipeze când o să mai scrii un nou articol.
 • Dacă scrii saptămânal, atunci scrii deja mai des și implicit depășești 87% din oamenii ce îți sunt competiție..Asta este un avantaj IMENS!

PAS DE ACTIUNE!..Incepe să scrii măcar odată pe săptămână!

Știu că a scrie nu este ușor. După ce am scris la început mai multe articole,după 1 lună simțeam că voiam să îmi arunc calculatorul pe geam… Este o chin provocare pentru toți. De aceea eu îți recomand ca să începi să scrii măcar odată pe săptămână.

Așa că ai timp în restul timpului ca sp te concentrezi pe restul aspectelor de pe site-ul tău ce necesită atenția ta ,dacă apar, și așa ai și timp să te gândești la alte subiecte de articole pentru săptămâna următoare.

O postare/ un articol bine scris ar trebui să ia maxim 2 zile ca să îl termini. Prima zi este ca să te interesezi de ce au scris alții, de a îți face un contur cu ideile pe care dorești să le abordezi și să scrii cât poți, atât cât ai putut în aceea primă zi. A doua zi este ca să finisezi scrisul, să analizezi textul pentru erori, exprimări…nefericite sau incorecte gramatical, și să îl publici.

De asemenea, ar trebui să știi că ar trebui să te gândești mereu la calitate, și să alergi după aceasta cât poți de tare. Diferența dintre articolele tale și a altora este dată de valoarea pe care o primește cel ce te citește din ceea ce ai scris tu, nu din ceea ce ai fi vrut să îi transmiți. Așadar, trebuie să scrii articole mai căutate decât competiția ta.

Pasul 2- Construiește o audiență/un public!

Există un articol super celebru în cercurile de bloguri: 1.000 de adevărați fani.

Practic, obținerea a 1.000 de fani adevărați înseamnă că vă puteți sprijini pe deplin. Vă puteți părăsi slujba, puteți lucra de oriunde doriți și puteți deține controlul complet asupra vieții voastre. Totul de la atingerea unui obiectiv foarte rezonabil de 1.000 de fani adevărați.

Odată ce ați devenit blogger, și cu muncă veți construi publicul dvs. de 1.000 de fani adevărați încet și consecvent.

Atâta timp cât veți continua, veți ajunge acolo. De obicei, durează câțiva ani.Dar nu e cazul acesta decât dacă nu ai ajutor și înveți singur tot… Revenind, oamenii cărora te adresezi tu așteaptă să te descopere pe tine ,așa că:

PASUL DE ACȚIUNE: Folosiți acest sistem pentru a obține 1.000 de fani adevărați.

Iată ce să vă concentrați pentru a ajunge mai repede:

 • Postați întotdeauna cel puțin o dată pe săptămână. Nu săriți niciodată o săptămână.
 • Începeți să postați de 2-3 ori pe săptămână, dacă puteți.
 • În fiecare postare, împingeți calitatea cât de tare puteți. Google subiectul și vedeți ce au făcut alții, apoi întrebați-vă cum puteți scrie ceva și mai bun.
 • Scrie lucruri care nu au fost scrise până acum de nenumărate ori…. Găsiți o nouă abordare sau perspectivă asupra subiectelor dvs. pe care alte persoane nu le-au abordat deja.
 • Găsește-ți vocea ta unică și fii autentic pentru ca oamenii să te cunoască. Aceasta creează mai rapid conexiuni cu publicul dvs. O scurtătură pentru aceasta este să pretinzi că îți scrii postările unui prieten apropiat.
 • Permiteți cititorilor să comenteze. WordPress are o mulțime de utilizatori și permite cititorilor să lase feedback, să vă laude postarea sau să lase critici pentru aceasta. Dacă doriți să vă implicați primii cititori de bază, folosiți acest lucru pentru a crea o legătură solidă cu aceștia.
 • Pentru a vă împinge și mai tare, activați în alte comunități online. Postați în grupuri de Facebook, subreditări, pe Twitter, faceți interviuri pe podcasturi, obțineți angajamente de vorbire când puteți – orice și orice. Fiți cât mai de ajutor în aceste comunități.
 • Pentru tot conținutul dvs., întrebați-vă în mod constant: „Cum pot face acest lucru cât mai valoros posibil?

Pe măsură ce audiența ta va crește, vei face schimbări în modul cum scrii ca să crești și mai mult! Urmează să scriu un articol despre asta, așa că îți sugerez să te abonezi la blogul meu ca să primești un email în care aflii ce te mai sfătuiesc ca să ajungi și mai repede la cei 1000 de fani și la a nu mai trebui să lucrezi.

Pasul 3- Monetizează-ți site-ul !

A monetiza înseamnă a îl face să producă bani..Online, tu fiind oriunde, chiar și în Grecia cu o bere în mână.

Sunt trei modalități ca acest lucru să se întâmple.

Da, ai citit bine, doar 3, și anume:

Uite pe scurt cum functionează

Cum functioneaza Info- Produsele

Aș putea să scriu o carte despre asta. Pentru început, o să spun lucrurile cele mai simple. Uite care este modelul:

 • Adu oamenii pe site-ul tău
 • Da-le un motiv să se aboneze la lista de email a ta.
 • Odata ce sunt un abonat, plimbă-i printr-un funnel de lansare. Adica printr-o insiruire de pagini web special concepute ca sa vinzi produse. De obicei, e vorba de cursuri ce includ si continut video.
 • Depinzând de volumul tau, si de publicul tau tinta, vei transforma in procent de 0,5- 1% din toti la care le trimiti. La un curs ce are o valoare mare, sa zicem 500 de euro, cand ai volume mari, se strang banii usor!

Stiu, pare prea bun ca să și fie realitate…Dar ar trebui să îțelegi că ,deși există mici posibile probleme, în general este adevarat.

Ce posibile probleme mă întrebi?

Trebuie să fii bun la a vinde. De asta ai timp să faci practcă, să vezi ce a funcționat și ce nu, și apoi adaptezi în continuare.

Apoi, trebuie să fi conștient că există anumite categorii de subiete unde vinzi ca pâinea caldă- Oamenii vor bani, statut social și relații.

Cum functioneaza Programele de Afiliere

Este destul de simplu. Creezi o audiență pe cât poți de mare. Apoi, în timpul textelor pe care le scrii pe site, recomanzi produse ce sunt folositoare pentru audiența ta.

Când audiența ta apasă pe recomandarile tale, ei primesc un cod special de urmarire. ..Si daca cumpara acel produs, tu primesti o parte din vanzare.

Dezavantajul e că un număr mic de oameni apasă pe recomandari și cumpără ,deci ajută să ai o audiență cât mai mare.

Cum functioneaza Freelancing-ul și consultanța?

Cu toate ca info-produsele si afilierile sunt principalele modalitati de a face bani seriosi…Ai nevoie de trafic pe site ca sa faci vanzari. De aceea recomand să faci freelancing si consultanta ca fiind principalul mod ca sa faci bani rapid din blog.

Dacă vrei bani rapizi, asta e ruta cea mai directa.

Îmi aduc și acum aminte primul site web realizat pentru o afacere , și conversatiile cu acel patron încântat că produsele lui încep să se vândă ca pâinea caldă..Și momentul când am primit notificarea că au intrat cei 100 de euro în cont..Suma sună atât de mică acum, dar impactul real a fost să știu că eu personal am produs acel venit.

Ghici cât trafic are acest site? Doar câteva sute de oameni pe lună, împărțitit în toate articolele și paginile scrise de mine.

Oricine cu un blog de o asemenea dimensiune poate să îl folosească la a genera piste pentru freelancing. E destul să faci o bază de clienți ce te plătește cu bani buni și să nu trebuiască să te mai angajezi vreodată. Aceasta este marea schimbare.

Și e mult mai ușor de obținut decât cu multe info-produse sau alte opțiuni,pe care le ai la dispoziție oricând dorești.

Dar despre alte metode de a a face bani din siteuri web?

Majoritatea sunt o pierdere de timp. Impactul asupra portofelului e marginal , și e o distragere a atenției. Puține chiar funcționează…Dar e bine să le știi și poate reușești tu dacă te implici.

 • Carti– Bune pentru marketing, aduc multa credibilitatea brandului tau. Dar sunt multi factori aici ce trebuie considerati.
 • Evenimente -Sunt greu de vândut, și riscul financiar e la început. Cu o audiența mare aceasta nu e o problemă.
 • Reclame– Depinde de domeniul tău ,cel despre care scrii- Dacă ai ales ceva serios, vei face bani din puține reclame.

Nu lasa asta să te descurajeze. Important e să îți ocnstruiești brandul ..Lucrează constant și vei găsi succesul căutat.

și așa ajungem la ultimul pas..

Continuă să crești!

Ce are nevoie firma ta  CU ADEVARAT!

Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare !

Stim cine esti- Esti un om ocupat din alt domeniu (nu esti cu calculatoarele) si vrei ca sa ai mai multi clienti. Ca să ai mai multi clienti,te-ai gandit EXTREM DE BINE că ai ajuns aici și că analizezi optiunea …

O sa iti spun imediat DE CE ARE NEVOIE FIRMA TA CU ADEVARAT!

 • Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare facut pe 200 de lei. ……Pentru ca Google il va lasa pe pagina 200..Si nimeni nu se uita pe pagina 2 a Google, d-apoi pe pagina 200…Cati bani dai, atat face! Dar nu te speria, nu trebuie sa dai sume mari de bani ca sa ai un site bun, ci trebuie sa fii informat!
  • Sa stii ca …
   • Un realizator de site-uri serios iti va face un site web placut de Google, nu doar iti va face un site ca sa iti ia banii!
   • Daca nu te intereseaza decat a avea un site web, si vrei sa fie cat mai ieftin, am pregatit pentru tine un intreg curs in care iti explic, pas cu pas, si GRATUIT, cum sa iti faci un site web! APASA AICI!
   • La firmele mari, un site web se duce la un Specialist SEO. Acest specialist trebuie ca sa muncească ca să îți ducă site-ul pe prima pagină , să indrepte problemele tehnice si non-tehnice descoperite care fac ca Google sa nu placa site-ul tău, si multe altele. Acest proces face diferenta dintre un site pe 200 de euro facut de un „baiat pe IT” și succesul pe care îl ai atunci cand esti dispus sa lucrezi lunar cu un specialist SEO!
   • Daca esti interesat doar sa iti fac un site web, la preturi cat mai mici, te pot ajuta, dar voi fi sincer cu tine si iti voi spune daca are nevoie de munca regulat sau nu. Depinde de domeniul unde activezi si de ceea ce doresti ca acest site sa iti producă!
   • De asemenea, daca doresti să mă ocup de un site web pe care l-a facut cineva, si vezi ca nu produce rezultate, atunci voi remedia acel website si in procesul de creatie website probabil va arata la fel, dar va fi schimbat acolo unde un ochi normal nu vede ( etichete, titluri de SERP, meta-descrieri, si multe alte elemente). De asta, procesul acesta de optimizare SEO este mai important decat cel de realizare a website-ului, căci creația lui e un sprint, iar SEO este o muncă complexă pe termen lung!

De ce imi pasa mie ca site-ul este pe pagina 200?

Oamenii cauta pe Google ,vad primul rezultat, se intorc pe Google pentru cel de-al doilea rezultat daca nu au gasit ceea ce caută, si  apoi schimbă cautarea!

Dacă website-ul tau a fost realizat ca sa iti ia cineva banii, atunci nu va fii pe primul loc sau pe al doilea… Si nu va fi accesat.Si asa vei ajunge  ca sa crezi ca e inutil, ca e o prostie ce a irosit banii tai munciti cu greu si ca tot mai bine e sa faci altceva…

De ce sa dau bani luna de luna daca site-ul este gata?

Inteleg de ce intrebi asta…

De asemenea, această intrebare, la fel ca cea legata de – Cat costa un site web? este cea mai intalnită discutie cu potentiali clienti(adica cu cei interesati de crearea unui site web dar indecisi)

Cel mai simplu raspuns este cel mai de sus… Site-ul tau este facut de cineva pe care nu stii sa il verifici, si nu stii daca a dat buleala sau nu. Cand renovezi, de exemplu,  te gandesti să verifici munca meseriasului, dar cum te asiguri de faptul ca siteul tau iti va produce ceva?

Majoritatea celor ce au fost interesati de realizarea unui website au dat de un Dorel, a facut ceva, le-a luat banii, si de atunci  acesti clienti spun ca nu mai vor website… Dar cei curajosi ce inteleg ca acest proces de realizare a unui website iubit de Google ce ajunge pe primul loc si pe care intra toti cei interesati este  un proces de lungă durată, cu o mică plată lunară.

Ș așa ajung la rezultate nesperate, ajung la a scapa de sef si de a avea propriul job, de a lucra online de oriunde din lume, fie de la tara sau din Tenerife, automatizand lucrurile si bucurandu-se de viata!

Dacă intelegi unde ai putea sa ajungi, intelegi si de ce trebuie sa ai un partener de cursa lunga, care sa fie sincer cu tine in acest proces de optimizare/ creatie a unui website  ca sa poată să ajungă pe primul loc.

 

Descopera-ne munca

Portofoliul echipei UTOPIAN

Ai aici doar câteva din proiectele de care ne-am ocupat de-a lungul timpului, de la site-uri de biserici (precum BisericaCuCeas.ro  ), la site-uri de cabinete medicale sau de firme de turism in Delta Dunării precum Excursii-In-Delta-Dunarii.ro

Excursii in Delta Dunarii realizare de site web creare de site web

Cu ce servicii te putem ajuta?

"Meniul nostru pentru tine!"

 • Creare| Realizare de site web
  ----- > Ai nevoie de un site web. Suntem aici pentru tine. Vezi cât costă un site web aici!
 • Realizare Magazin Online
  ----- > Poți vinde liniștit de oriunde vrei de pe site-ul tău. Aceasta este puterea unui site web / magazin web!
 • Optimizare site să ajungi primul pe domeniul tău!
  ----- > Dacă nu ești primul pe Google, degeaba! Oamenii nu ajung pe pagina a doua a Google decât dacă sunt foarte disperați, de aceea este crucial să fii primul pe site. Noi vom lucra lunar ca să ajungi primul din domeniul tău!
realizare site web creare site prezentare

Cere o Oferta de pret

emisă gratuit!

Folosind pagina de contact, putem să incepem să vorbim despre ceea ce te interesează.

De ce noi?

Noi ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă un site web- De la cum să facem să fie rapid la cum să ajungă in fața potențialilor clienți interesați și a competiției.

×
Call Now Button