Creaza adresa de email -Creare cont de email nou GRATUIT!

Creaza adresa de email -Creare cont de email nou GRATUIT!

În acest articol vei învăța cum să îți creezi GRATUIT și RAPID o adresă de email ( de poștă electronică).

Bine ai venit pe site-ul nostru ! Azi vei învăța cum să îți faci o adresă de poștă electronică atât de la Google (Gmail), dar vei vedea și pe Yahoo Mail (Ymail) mai jos! Dacă ești curios, mai avem o optiune de poștă electronică gratuită pentru tine, BONUS, la sfârșitul articolului!

Creare cont email nou de la GOOGLE (GMAIL)
Creare cont email nou de la GOOGLE (YMAIL)

Dacă ești curios în legătură cum să îți creezi GRATUIT un site web CE CREAZĂ BANI din câțiva pași simplii, vezi articolul ACESTA!

1. Creare cont email nou de Google(GMAIL.com)

Hai să vezi cât este de simplu ca să îți faci un cont de poștă electronică de la Google!

Tot ce trebuie să faci este să mergi pe butonul de mai jos la o pagină unde îți vei completa cateva date precum Nume și Prenume și vei selecta apoi ce nume de poștă vrei- Vei primi chiar și sugestii daca numele la care te-ai gândit este deja rezervat.

Deci vezi pozele noastre de mai jos, și apoi mergi pe butonul ce scrie de Google!

Acum, să începem…După ce vei apăsa acel buton, vei ajunge pe o pagină unde vei începe să îți creezi adresa de email (noul cont de email) de la Google. Dar trebuie să ai cont de la Google ca să poți să ai poștă de la Google, e logic,nu ?

Așa că mai întâi vei face un cont gratuit Google, vezi mai jos!

Deci, eu sugerez ca PRIMUL lucru pe care îl faci e să apeși acest buton care va traduce din limba engleză în limba română TOT ce scrie pe aceea pagină!

Acum trebuie că vezi totul tradus în limba română!

Acum vom completa informațiile cerute de către Google.

Dacă numele de poștă electronică e luat, trebuie să stai liniștit și să te gândești la alt nume . Încearcă să schimbi numele și prenumele între ele, sau să încerci să adaugi și un numar (anul nașterii de exemplu ) și tot încearcă până când nu o să mai fie cu roșu varianta la care te-ai gândit!

Așa cum vezi, eu am ales o opțiune mai simplă – Am ales din ce mi-a spus Google că este disponibil, adică din ceea ce pot eu alege doar apăsând pe ceea ce mi-a convenit! Acum este cu negru adresa mea de email, adică îl pot lua eu !

Acum vom alege o parolă- atenție- E complicat procesul ca să revii să ai acces la acest cont Google dacă ai uitat parola, așa că eu te sfătuiesc să o scrii într-un anumit loc ( pe ultima pagină pe cartea preferată cu creionul, pe o agendă pe care NU O VEI ARUNCA vreodată,etc… )

Deci, gândește-te unde vrei să o ai scrisă pentru siguranță și apoi continuăm…..

hai,eu te aștept…..

………………..

Gata?

Bun!

Acum va trebui ca să o treci acolo, în câmpul parolă- Încearcă să te gândești la o parolă ce conține 8 sau mai multe litere, cifre și simboluri- Gândește-te și apoi scrie parola aici, cu în varianta finală!

Dacă vezi un mesaj cu roșu, înseamnă că această variantă de parolă la care te-ai gândit nu a fost suficient de greu de bănuit de cineva, deci mai încearcă și asigură-te să o scrii LA FEL și în câmpul de REPETARE PAROLĂ!

Acum că ai o parolă acceptată de google, mergi mai departe apăsând butonul de INAINTE.

Si vei vedea asta:

Adică acum vei scrie numărul tău de telefon mobil pe care vei primi un mesaj SMS cu un cod, și apoi vei citi de pe telefon acel cod și îl vei scrie aici.

Mai intai apasă pe steag și caută steagul româniei.

Acum scriem numarul tau de telefon si vom introduce acel cod

De acum, apăsam pe INAINTE până când am terminat cu acest cont..Doar selectez niște lucruri și gata…Simplu,nu?

Aici apăsăm pe cea EXPRES că are doar 1 pas în plus ca să finalizăm toată treaba asta.

Și acum, tot apeși SUNT DE ACORD ca să treci mai departe și AI TERMINAT!

Acum, scrie SUS acolo unde vezi numele de site unde ești acum mail.google.com și apasă pe enter, și acum ai intrat pe poșta electronică!

Dacă vei mai avea nevoie de ea, te duci pe Google si scrii google mail și intrii pe aceast nume de site unde scrie mail.google.com și GATA!

Dacă ești curios în legătură cum să îți creezi GRATUIT un site web CE CREAZĂ BANI din câțiva pași simplii, vezi articolul ACESTA!

2. Creare cont email nou de Yahoo(YMAIL.com)

Acum , vei învăța cum fac o adresa de email / cum creezi un cont de email nou pentru YAHOO ,

Exact ca la crearea de cont Google ,ca să creem un cont de email pe Yahoo trebuie să vedem pozele de mai jos unde exemplific ce o să întâlnești și apoi vei apăsa butonul unde vei vedea exact ce ai văzut și în poze.

Așadar, acum vom începe procesul de creare a unui cont de email nou ,de data asta la Yahoo Mail !Acum vom introduce datele noastre , și vom apăsa pe +31 ca să schimbăm pe ROMANIA.


Dacă nu avem noroc , și numele este deja ocupat, ca mai sus, ne vom gândi un alt nume de poștă electronică pentru ca să putem să ajungem la un nume ce va apărea scris cu negru, deci asta însemnând că este DISPONIBIL=POATE FI FOLOSIT DE CĂTRE TINE!

Eu de exemplu, ca Yahoo Mail să îmi permită să creez un cont de email nou, adică să creez adresă de email , am adăugat un mic s. Tu tot mergi până când acel text va apărea scris și la tine cu albastru, adică îl putem folosi.


Acum, exista o mică etapă în care dovedim că nu suntem roboți, așa că apăsăm pe colt pe acest buton și trecem mai departe, selectând ce ni se cere,dacă apare aceea fereastră. Dacă ai apăsat pe colț, probabil că e totul bine și acum vezi un mare văzut verde,cam așa…


Acum mergem pe următoarea etapă, apăsând pe butonul albastru.


Acum ne scriem numarul de telefon … Primim un cod

De acum încolo, citind ce alegem, si apăsăm butonul albastru de continuare până când se termină acest proces de creare a unei adrese de mail.

Și asta e tot!

Acum , poți întra pe contul tău de poștă electronică alegând din butoanele puse pe ecran ,

sau

sus la numele paginii o să scrii autentificare yahoo și o să intrii pe rezultatul Yahoo Mail-Vezi Poza


Acum ai intrat pe pagina de logare/ autentificare, în care introduci numele de utilizator( de email) la care te-ai gândit și la parola aceea și acum vei intra pe mail!

FELICITĂRI!Dacă Vrei să creezi un site web ce îți va produce bani, simplu și la fel de ușor, în care doar scrii ce vrei și tu vei primi bani din reclame, alege să apeși pe butonul de mai jos


Ce are nevoie firma ta  CU ADEVARAT!

Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare !

Stim cine esti- Esti un om ocupat din alt domeniu (nu esti cu calculatoarele) si vrei ca sa ai mai multi clienti. Ca să ai mai multi clienti,te-ai gandit EXTREM DE BINE că ai ajuns aici și că analizezi optiunea …

O sa iti spun imediat DE CE ARE NEVOIE FIRMA TA CU ADEVARAT!

 • Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare facut pe 200 de lei. ……Pentru ca Google il va lasa pe pagina 200..Si nimeni nu se uita pe pagina 2 a Google, d-apoi pe pagina 200…Cati bani dai, atat face! Dar nu te speria, nu trebuie sa dai sume mari de bani ca sa ai un site bun, ci trebuie sa fii informat!
  • Sa stii ca …
   • Un realizator de site-uri serios iti va face un site web placut de Google, nu doar iti va face un site ca sa iti ia banii!
   • Daca nu te intereseaza decat a avea un site web, si vrei sa fie cat mai ieftin, am pregatit pentru tine un intreg curs in care iti explic, pas cu pas, si GRATUIT, cum sa iti faci un site web! APASA AICI!
   • La firmele mari, un site web se duce la un Specialist SEO. Acest specialist trebuie ca sa muncească ca să îți ducă site-ul pe prima pagină , să indrepte problemele tehnice si non-tehnice descoperite care fac ca Google sa nu placa site-ul tău, si multe altele. Acest proces face diferenta dintre un site pe 200 de euro facut de un „baiat pe IT” și succesul pe care îl ai atunci cand esti dispus sa lucrezi lunar cu un specialist SEO!
   • Daca esti interesat doar sa iti fac un site web, la preturi cat mai mici, te pot ajuta, dar voi fi sincer cu tine si iti voi spune daca are nevoie de munca regulat sau nu. Depinde de domeniul unde activezi si de ceea ce doresti ca acest site sa iti producă!
   • De asemenea, daca doresti să mă ocup de un site web pe care l-a facut cineva, si vezi ca nu produce rezultate, atunci voi remedia acel website si in procesul de creatie website probabil va arata la fel, dar va fi schimbat acolo unde un ochi normal nu vede ( etichete, titluri de SERP, meta-descrieri, si multe alte elemente). De asta, procesul acesta de optimizare SEO este mai important decat cel de realizare a website-ului, căci creația lui e un sprint, iar SEO este o muncă complexă pe termen lung!

De ce imi pasa mie ca site-ul este pe pagina 200?

Oamenii cauta pe Google ,vad primul rezultat, se intorc pe Google pentru cel de-al doilea rezultat daca nu au gasit ceea ce caută, si  apoi schimbă cautarea!

Dacă website-ul tau a fost realizat ca sa iti ia cineva banii, atunci nu va fii pe primul loc sau pe al doilea… Si nu va fi accesat.Si asa vei ajunge  ca sa crezi ca e inutil, ca e o prostie ce a irosit banii tai munciti cu greu si ca tot mai bine e sa faci altceva…

De ce sa dau bani luna de luna daca site-ul este gata?

Inteleg de ce intrebi asta…

De asemenea, această intrebare, la fel ca cea legata de – Cat costa un site web? este cea mai intalnită discutie cu potentiali clienti(adica cu cei interesati de crearea unui site web dar indecisi)

Cel mai simplu raspuns este cel mai de sus… Site-ul tau este facut de cineva pe care nu stii sa il verifici, si nu stii daca a dat buleala sau nu. Cand renovezi, de exemplu,  te gandesti să verifici munca meseriasului, dar cum te asiguri de faptul ca siteul tau iti va produce ceva?

Majoritatea celor ce au fost interesati de realizarea unui website au dat de un Dorel, a facut ceva, le-a luat banii, si de atunci  acesti clienti spun ca nu mai vor website… Dar cei curajosi ce inteleg ca acest proces de realizare a unui website iubit de Google ce ajunge pe primul loc si pe care intra toti cei interesati este  un proces de lungă durată, cu o mică plată lunară.

Ș așa ajung la rezultate nesperate, ajung la a scapa de sef si de a avea propriul job, de a lucra online de oriunde din lume, fie de la tara sau din Tenerife, automatizand lucrurile si bucurandu-se de viata!

Dacă intelegi unde ai putea sa ajungi, intelegi si de ce trebuie sa ai un partener de cursa lunga, care sa fie sincer cu tine in acest proces de optimizare/ creatie a unui website  ca sa poată să ajungă pe primul loc.

 

Descopera-ne munca

Portofoliul echipei UTOPIAN

Ai aici doar câteva din proiectele de care ne-am ocupat de-a lungul timpului, de la site-uri de biserici (precum BisericaCuCeas.ro  ), la site-uri de cabinete medicale sau de firme de turism in Delta Dunării precum Excursii-In-Delta-Dunarii.ro

Excursii in Delta Dunarii realizare de site web creare de site web

Cu ce servicii te putem ajuta?

"Meniul nostru pentru tine!"

 • Creare| Realizare de site web
  ----- > Ai nevoie de un site web. Suntem aici pentru tine. Vezi cât costă un site web aici!
 • Realizare Magazin Online
  ----- > Poți vinde liniștit de oriunde vrei de pe site-ul tău. Aceasta este puterea unui site web / magazin web!
 • Optimizare site să ajungi primul pe domeniul tău!
  ----- > Dacă nu ești primul pe Google, degeaba! Oamenii nu ajung pe pagina a doua a Google decât dacă sunt foarte disperați, de aceea este crucial să fii primul pe site. Noi vom lucra lunar ca să ajungi primul din domeniul tău!
realizare site web creare site prezentare

Cere o Oferta de pret

emisă gratuit!

Folosind pagina de contact, putem să incepem să vorbim despre ceea ce te interesează.

De ce noi?

Noi ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă un site web- De la cum să facem să fie rapid la cum să ajungă in fața potențialilor clienți interesați și a competiției.

×
Call Now Button