7 greșeli SEO care îți distrug pozitia pe Google

7 greșeli SEO care îți distrug pozitia pe Google

Știți că 81% dintre oameni efectuează o căutare online înainte de a face o achiziție și că 75% dintre oameni nu derulează niciodată după prima pagină a rezultatelor căutării. Știi că ai nevoie de SEO. Pur și simplu nu știi cum să folosești SEO. Și cu siguranță nu știți cum să spuneți dacă SEO funcționează efectiv. Știți că face ceva (poate?), Dar nu sunteți pe deplin sigur.

Șansele sunt că, dacă faceți SEO fără să înțelegeți ce cale este, probabil că faceți greșeli cheie SEO care vă distrug clasamentul în SERP. Iată trei greșeli obișnuite pe care site-urile web le fac atunci când încearcă să se claseze pe atotputernicul Google.

Cumpărarea de link-uri (Backlink buying)

Știți că ar trebui să creați linkuri. Pur și simplu nu știi cum. Așadar, cumpărați câteva linkuri pentru a vă da seama că vor funcționa foarte bine. Există o problemă cu asta. Cumpărarea backlink-urilor este o tactică clasică SEO pentru pălărie neagră și nu va face altceva decât să vă aducă pe lista neagră de Google.

Ignorați ceea ce vă spune o agenție. Dacă vând linkuri, fac SEO cu pălărie neagră. Regulamentul Google pentru webmasteri prevede în mod expres că cumpărarea sau vânzarea de linkuri care trec prin PageRank, inclusiv schimbul de bani sau postări în schimbul unor linkuri, este considerată o schemă de linkuri. Oricine este capturat într-o schemă de linkuri va fi interzis.

De asemenea, ați putea cumpăra linkuri de pe site-uri web pe care Google le consideră un „cartier prost”. Asocierea cu aceste cartiere proaste este o modalitate sigură de a fi eliminat de pe listele Google.

Sugestie: algoritmul Google devine tot mai inteligent tot timpul. Dacă înșelați sistemul, ei vor afla.

Clasament pentru cuvintele cheie greșite

Un alt păcat cardinal al SEO este clasarea cuvintelor cheie greșite. Gândiți-vă la acest lucru: dacă clasați pentru produsele Chihuahua și vindeți mașini de tuns iarba, este ceva grav în neregulă cu această imagine. Deși este un caz extrem, de obicei este mai subtil decât atât. Dacă clasați pentru rețete de prăjituri, dar sunteți o brutărie care nu postează rețete de prăjituri online, vă ocupați în continuare de un cuvânt cheie greșit. Este posibil să obțineți trafic către site-ul dvs., dar este un trafic greșit și veți începe să observați creșterea ratei de respingere pe măsură ce vizitatorii vin și părăsesc imediat site-ul dvs. știind că au ajuns în locul greșit.

De asemenea, comiteți acest păcat cardinal dacă alegeți cuvinte cheie prea generale pentru a vă ajuta. De exemplu, dacă sunteți o afacere mică de închirieri auto și încercați să vă clasificați ca „car rental Ploiesti”, visați prea mult.

Neglijand continutul bombă al site-ului

În cele din urmă, dacă știți deja că conținutul este rege, de ce nu reușiți să scrieți conținut minunat? Dacă nu știai că conținutul este rege, felicitări – ai învățat ceva nou astăzi.

Google este o afacere. Mai exact, sunt o afacere care își propune să răspundă la fiecare întrebare aleatorie pe care clienții lor o pot face. Deci, cum veți obține un rang mai înalt pe Google? Răspunzând întrebărilor relevante pentru afacerea dvs. în modul cel mai complet și corect posibil. Faceți acest lucru scriind conținut informativ de formă lungă. Și, în timp ce încercați să atrageți atenția Google, rețineți că un om trebuie să vă citească conținutul pentru a vă ajuta SEO, așa că nu-l completați cu cuvinte cheie – scrieți într-un mod ușor de citit de către vizitator.

Incepi sa vezi niste greseli SEO?

Nu vă faceți griji. Nu este sfârșitul site-ului dvs. așa cum îl cunoașteți. Cel mai bun loc pentru a începe este înțelegerea SEO. Dacă nu vă cunoașteți SEO deloc, acest articol este un loc bun pentru a începe. Dacă totuși sunteți pierdut de diferența dintre un cuvânt cheie și o metaetichetă, introducerea unei agenții SEO vă poate ajuta să vă reveniți la viteză și să vă evitați greșelile SEO. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Citiți aceste cinci sfaturi pentru alegerea unei agenții.

Ce are nevoie firma ta  CU ADEVARAT!

Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare !

Stim cine esti- Esti un om ocupat din alt domeniu (nu esti cu calculatoarele) si vrei ca sa ai mai multi clienti. Ca să ai mai multi clienti,te-ai gandit EXTREM DE BINE că ai ajuns aici și că analizezi optiunea …

O sa iti spun imediat DE CE ARE NEVOIE FIRMA TA CU ADEVARAT!

 • Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare facut pe 200 de lei. ……Pentru ca Google il va lasa pe pagina 200..Si nimeni nu se uita pe pagina 2 a Google, d-apoi pe pagina 200…Cati bani dai, atat face! Dar nu te speria, nu trebuie sa dai sume mari de bani ca sa ai un site bun, ci trebuie sa fii informat!
  • Sa stii ca …
   • Un realizator de site-uri serios iti va face un site web placut de Google, nu doar iti va face un site ca sa iti ia banii!
   • Daca nu te intereseaza decat a avea un site web, si vrei sa fie cat mai ieftin, am pregatit pentru tine un intreg curs in care iti explic, pas cu pas, si GRATUIT, cum sa iti faci un site web! APASA AICI!
   • La firmele mari, un site web se duce la un Specialist SEO. Acest specialist trebuie ca sa muncească ca să îți ducă site-ul pe prima pagină , să indrepte problemele tehnice si non-tehnice descoperite care fac ca Google sa nu placa site-ul tău, si multe altele. Acest proces face diferenta dintre un site pe 200 de euro facut de un „baiat pe IT” și succesul pe care îl ai atunci cand esti dispus sa lucrezi lunar cu un specialist SEO!
   • Daca esti interesat doar sa iti fac un site web, la preturi cat mai mici, te pot ajuta, dar voi fi sincer cu tine si iti voi spune daca are nevoie de munca regulat sau nu. Depinde de domeniul unde activezi si de ceea ce doresti ca acest site sa iti producă!
   • De asemenea, daca doresti să mă ocup de un site web pe care l-a facut cineva, si vezi ca nu produce rezultate, atunci voi remedia acel website si in procesul de creatie website probabil va arata la fel, dar va fi schimbat acolo unde un ochi normal nu vede ( etichete, titluri de SERP, meta-descrieri, si multe alte elemente). De asta, procesul acesta de optimizare SEO este mai important decat cel de realizare a website-ului, căci creația lui e un sprint, iar SEO este o muncă complexă pe termen lung!

De ce imi pasa mie ca site-ul este pe pagina 200?

Oamenii cauta pe Google ,vad primul rezultat, se intorc pe Google pentru cel de-al doilea rezultat daca nu au gasit ceea ce caută, si  apoi schimbă cautarea!

Dacă website-ul tau a fost realizat ca sa iti ia cineva banii, atunci nu va fii pe primul loc sau pe al doilea… Si nu va fi accesat.Si asa vei ajunge  ca sa crezi ca e inutil, ca e o prostie ce a irosit banii tai munciti cu greu si ca tot mai bine e sa faci altceva…

De ce sa dau bani luna de luna daca site-ul este gata?

Inteleg de ce intrebi asta…

De asemenea, această intrebare, la fel ca cea legata de – Cat costa un site web? este cea mai intalnită discutie cu potentiali clienti(adica cu cei interesati de crearea unui site web dar indecisi)

Cel mai simplu raspuns este cel mai de sus… Site-ul tau este facut de cineva pe care nu stii sa il verifici, si nu stii daca a dat buleala sau nu. Cand renovezi, de exemplu,  te gandesti să verifici munca meseriasului, dar cum te asiguri de faptul ca siteul tau iti va produce ceva?

Majoritatea celor ce au fost interesati de realizarea unui website au dat de un Dorel, a facut ceva, le-a luat banii, si de atunci  acesti clienti spun ca nu mai vor website… Dar cei curajosi ce inteleg ca acest proces de realizare a unui website iubit de Google ce ajunge pe primul loc si pe care intra toti cei interesati este  un proces de lungă durată, cu o mică plată lunară.

Ș așa ajung la rezultate nesperate, ajung la a scapa de sef si de a avea propriul job, de a lucra online de oriunde din lume, fie de la tara sau din Tenerife, automatizand lucrurile si bucurandu-se de viata!

Dacă intelegi unde ai putea sa ajungi, intelegi si de ce trebuie sa ai un partener de cursa lunga, care sa fie sincer cu tine in acest proces de optimizare/ creatie a unui website  ca sa poată să ajungă pe primul loc.

 

Descopera-ne munca

Portofoliul echipei UTOPIAN

Ai aici doar câteva din proiectele de care ne-am ocupat de-a lungul timpului, de la site-uri de biserici (precum BisericaCuCeas.ro  ), la site-uri de cabinete medicale sau de firme de turism in Delta Dunării precum Excursii-In-Delta-Dunarii.ro

Excursii in Delta Dunarii realizare de site web creare de site web

Cu ce servicii te putem ajuta?

"Meniul nostru pentru tine!"

 • Creare| Realizare de site web
  ----- > Ai nevoie de un site web. Suntem aici pentru tine. Vezi cât costă un site web aici!
 • Realizare Magazin Online
  ----- > Poți vinde liniștit de oriunde vrei de pe site-ul tău. Aceasta este puterea unui site web / magazin web!
 • Optimizare site să ajungi primul pe domeniul tău!
  ----- > Dacă nu ești primul pe Google, degeaba! Oamenii nu ajung pe pagina a doua a Google decât dacă sunt foarte disperați, de aceea este crucial să fii primul pe site. Noi vom lucra lunar ca să ajungi primul din domeniul tău!
realizare site web creare site prezentare

Cere o Oferta de pret

emisă gratuit!

Folosind pagina de contact, putem să incepem să vorbim despre ceea ce te interesează.

De ce noi?

Noi ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă un site web- De la cum să facem să fie rapid la cum să ajungă in fața potențialilor clienți interesați și a competiției.

×
Call Now Button