5 greșeli de bază făcute de companii în realizarea de site-uri web pentru firma

5 greșeli de bază făcute de companii în realizarea de site-uri web pentru firma

Stăpânirea unor coduri, limbaje de programare sau software grafic nu este tot ceea ce aveți nevoie pentru a proiecta un site web pentru afacerea dvs. CARE FUNCȚIONEAZĂ! Există mult mai mult în proiectarea web decât simpla codificare și dezvoltare. Aceasta implică unele cercetări, proiectarea unui aspect care se potrivește afacerii dvs. și crearea unui site care să ofere ușurință, flexibilitate și interactivitate cu vizitatorii.

Din păcate, există mulți designeri de web in Bucuresti si Cluj (dar nu numai…), cărora le lipsește destul de mult în sensul estetic și de afaceri și deseori ajung să vină cu site-uri web care fac mai mult rău credibilității afacerii tale decât bine. Majoritatea dezvoltatorilor sau designerilor nu acordă nicio atenție extinderii site-ului și pur și simplu merg cu primul design care le vine în minte.

Această practică nu poate fi denumită „realizare profesională de site-uri web”.

web-design- realizare site web creatie site web bucuresti cluj brasov sibiu constanta arad
web-design- realizare site web creatie site web bucuresti cluj brasov sibiu constanta arad

Sfaturi pentru realizarea site-urilor de prezentare (afaceri, hobby-uri,etc)

Dacă scopul tău este să fii un designer de renume, există greșeli cruciale pe care trebuie să le eviți; urmând veți găsi cele mai frecvente cinci greșeli (împreună cu soluțiile).

1). Strângerea informațiilor

Greșeală: umplerea site-ului web cu informații și detalii excesive, în special pagina de pornire cu informații textuale sau grafice și linkuri excesive. Rezultat: Vizitatorii se irită cu supradozajul și pleacă imediat!

Soluție: dacă vedeți cu adevărat nevoia de a oferi o mulțime de informații despre afacerea dvs., în loc să înghesuiți site-ul cu toate aceste informații, puteți păstra un fișier descărcabil separat care conține toate informațiile importante pe care vizitatorii le pot descărca. Amintiți-vă că site-ul web este doar o broșură, un pliant în formă digitală. Majoritatea vizitatorilor nu ar petrece niciodată mai mult de 2 minute scanând site-ul dvs. și oferindu-le informații excesive, într-o încercare de a impresiona, de fapt va enerva vizitatorii.

2). Culori și grafică

Greșeală: folosind culori sau contraste greșite care nu se sincronizează cu marca dvs., doar pentru că arată cool. De exemplu, utilizarea unui fundal întunecat chiar dacă afectează lizibilitatea site-ului și face o treabă destul de bună în îndepărtarea cititorilor! Același lucru este valabil și pentru fonturi și grafică, nu folosiți niciodată fonturi cu majuscule sau uriașe pentru site-ul dvs. web.

Soluție: în timp ce proiectați un site web, prima dvs. prioritate ar trebui să fie confortul unui utilizator. Pune-te în pielea vizitatorilor tăi, care ar fi așteptările tale, ce te-ar determina să aprobi / să respingi site-ul web? Ce culori ți-ar face ochii să strângă și ce ți-ar oferi o experiență bună de lectură? Nu ar fi greu să creezi o combinație interesantă de culori fără să treci peste drum.

3). Navigare imbricată

Greșeală: oferind prea multe linkuri pe toate paginile, inclusiv antetul, subsolul, bara laterală și mai ales în cadrul conținutului.

Soluție: rețineți —-vizitatorii vin pe site-ul dvs. pentru informații specifice, nu contează dacă provin de la un motor de căutare sau făcând clic pe linkul dvs. Trebuie să proiectați site-ul dvs. web astfel încât să ofere informațiile dorite, fără a face clic pe o duzină de link-uri. Prea multe link-uri nu sunt bune în niciun caz, deoarece pot distrage vizitatorii. Un site web de bază trebuie să aibă șase pagini compacte de informații, inclusiv Pagina principală, Servicii, Produse, Portofoliu / Exemple, despre noi, Contactați-ne și este vorba despre cât de multe informații ar dori un utilizator obișnuit de pe un site web de afaceri.

4). Fără îndemn la actiune (CTA)

Greșeală: eșecul de a plasa un îndemn la acțiune sau de a-l plasa undeva la final, care nici măcar nu este vizibil deasupra pliului, pe pagina dvs. de destinație.

Soluție: reclama dvs. se schimbă, serviciile se transformă și le oferiți utilizatorilor toate informațiile (chiar mai multe) decât au nevoie de pe site-ul dvs. web. Totul se instalează și sunt convinși, ce urmează? Luați în considerare conținutul de pe pagina dvs. de pornire / de destinație ca un pitch de vânzări, la ce bun este un pitch de vânzare fără o chemare la acțiune?

5). Formulare de înregistrare inutile și complicate

Greșeală: forțarea unui utilizator care dorește să obțină serviciile dvs. să completeze o înregistrare complicată doar pentru dracu. Acesta este un „Amânat” imens pentru orice vizitator și, uneori, face mai mult rău decât bine.

Soluție: Desigur, un utilizator înregistrat este mai bun decât unul aleatoriu, dar nu ar trebui să îl forțați niciodată sau să faceți necesar accesul la informațiile solicitate de pe site-ul companiei dvs. Nu este nevoie să stocați informațiile fiecărui vizitator; veți obține informațiile solicitate când cineva vă va contacta. Cu toate acestea, atunci când un magazin de vânzare cu amănuntul cere vizitatorului să se înregistreze doar pentru a accesa catalogul, acesta strică scopul de a avea un site web.

CREARE SITE WEB VS DOREL - REALIZARE SITE WEB DE PREZENTARE -cREARE SITE WEB LA PRETURI ACCESIBILE
Diferenta dintre un profesionist si un baiat ce face site-uri

Amintiți-vă, utilizatorii de internet au fost răsfățați de atâtea opțiuni în zilele noastre, iar estetica și gradul de utilizare joacă un rol mult mai important decât primele zile ale web.

Ce are nevoie firma ta  CU ADEVARAT!

Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare !

Stim cine esti- Esti un om ocupat din alt domeniu (nu esti cu calculatoarele) si vrei ca sa ai mai multi clienti. Ca să ai mai multi clienti,te-ai gandit EXTREM DE BINE că ai ajuns aici și că analizezi optiunea …

O sa iti spun imediat DE CE ARE NEVOIE FIRMA TA CU ADEVARAT!

 • Firma ta nu are nevoie de un site de prezentare facut pe 200 de lei. ……Pentru ca Google il va lasa pe pagina 200..Si nimeni nu se uita pe pagina 2 a Google, d-apoi pe pagina 200…Cati bani dai, atat face! Dar nu te speria, nu trebuie sa dai sume mari de bani ca sa ai un site bun, ci trebuie sa fii informat!
  • Sa stii ca …
   • Un realizator de site-uri serios iti va face un site web placut de Google, nu doar iti va face un site ca sa iti ia banii!
   • Daca nu te intereseaza decat a avea un site web, si vrei sa fie cat mai ieftin, am pregatit pentru tine un intreg curs in care iti explic, pas cu pas, si GRATUIT, cum sa iti faci un site web! APASA AICI!
   • La firmele mari, un site web se duce la un Specialist SEO. Acest specialist trebuie ca sa muncească ca să îți ducă site-ul pe prima pagină , să indrepte problemele tehnice si non-tehnice descoperite care fac ca Google sa nu placa site-ul tău, si multe altele. Acest proces face diferenta dintre un site pe 200 de euro facut de un „baiat pe IT” și succesul pe care îl ai atunci cand esti dispus sa lucrezi lunar cu un specialist SEO!
   • Daca esti interesat doar sa iti fac un site web, la preturi cat mai mici, te pot ajuta, dar voi fi sincer cu tine si iti voi spune daca are nevoie de munca regulat sau nu. Depinde de domeniul unde activezi si de ceea ce doresti ca acest site sa iti producă!
   • De asemenea, daca doresti să mă ocup de un site web pe care l-a facut cineva, si vezi ca nu produce rezultate, atunci voi remedia acel website si in procesul de creatie website probabil va arata la fel, dar va fi schimbat acolo unde un ochi normal nu vede ( etichete, titluri de SERP, meta-descrieri, si multe alte elemente). De asta, procesul acesta de optimizare SEO este mai important decat cel de realizare a website-ului, căci creația lui e un sprint, iar SEO este o muncă complexă pe termen lung!

De ce imi pasa mie ca site-ul este pe pagina 200?

Oamenii cauta pe Google ,vad primul rezultat, se intorc pe Google pentru cel de-al doilea rezultat daca nu au gasit ceea ce caută, si  apoi schimbă cautarea!

Dacă website-ul tau a fost realizat ca sa iti ia cineva banii, atunci nu va fii pe primul loc sau pe al doilea… Si nu va fi accesat.Si asa vei ajunge  ca sa crezi ca e inutil, ca e o prostie ce a irosit banii tai munciti cu greu si ca tot mai bine e sa faci altceva…

De ce sa dau bani luna de luna daca site-ul este gata?

Inteleg de ce intrebi asta…

De asemenea, această intrebare, la fel ca cea legata de – Cat costa un site web? este cea mai intalnită discutie cu potentiali clienti(adica cu cei interesati de crearea unui site web dar indecisi)

Cel mai simplu raspuns este cel mai de sus… Site-ul tau este facut de cineva pe care nu stii sa il verifici, si nu stii daca a dat buleala sau nu. Cand renovezi, de exemplu,  te gandesti să verifici munca meseriasului, dar cum te asiguri de faptul ca siteul tau iti va produce ceva?

Majoritatea celor ce au fost interesati de realizarea unui website au dat de un Dorel, a facut ceva, le-a luat banii, si de atunci  acesti clienti spun ca nu mai vor website… Dar cei curajosi ce inteleg ca acest proces de realizare a unui website iubit de Google ce ajunge pe primul loc si pe care intra toti cei interesati este  un proces de lungă durată, cu o mică plată lunară.

Ș așa ajung la rezultate nesperate, ajung la a scapa de sef si de a avea propriul job, de a lucra online de oriunde din lume, fie de la tara sau din Tenerife, automatizand lucrurile si bucurandu-se de viata!

Dacă intelegi unde ai putea sa ajungi, intelegi si de ce trebuie sa ai un partener de cursa lunga, care sa fie sincer cu tine in acest proces de optimizare/ creatie a unui website  ca sa poată să ajungă pe primul loc.

 

Descopera-ne munca

Portofoliul echipei UTOPIAN

Ai aici doar câteva din proiectele de care ne-am ocupat de-a lungul timpului, de la site-uri de biserici (precum BisericaCuCeas.ro  ), la site-uri de cabinete medicale sau de firme de turism in Delta Dunării precum Excursii-In-Delta-Dunarii.ro

Excursii in Delta Dunarii realizare de site web creare de site web

Cu ce servicii te putem ajuta?

"Meniul nostru pentru tine!"

 • Creare| Realizare de site web
  ----- > Ai nevoie de un site web. Suntem aici pentru tine. Vezi cât costă un site web aici!
 • Realizare Magazin Online
  ----- > Poți vinde liniștit de oriunde vrei de pe site-ul tău. Aceasta este puterea unui site web / magazin web!
 • Optimizare site să ajungi primul pe domeniul tău!
  ----- > Dacă nu ești primul pe Google, degeaba! Oamenii nu ajung pe pagina a doua a Google decât dacă sunt foarte disperați, de aceea este crucial să fii primul pe site. Noi vom lucra lunar ca să ajungi primul din domeniul tău!
realizare site web creare site prezentare

Cere o Oferta de pret

emisă gratuit!

Folosind pagina de contact, putem să incepem să vorbim despre ceea ce te interesează.

De ce noi?

Noi ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă un site web- De la cum să facem să fie rapid la cum să ajungă in fața potențialilor clienți interesați și a competiției.

×